28 Nisan’da TV’lerde yayında olan dizilerde nefesler tutuldu, dizi severleri ekran başında olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle yayında olacak olan Kirli Sepeti, Teşkilat ve Yargı dizilerinde yeni bölümde neler yaşanacak. Seyircileri neler bekliyor? İşte, Pazar’ın Dizi Özetleri…

PAZAR'IN DİZİ ÖZETLERİ

Yargı 91. Bölüm Özeti
Ilgaz, hastane önünde yaşanan ölümlü kazanın tam ortasında bulur kendini. Ceylin ise okul davasıyla ilgili karmaşanın içinde boğulmuştur; çocuklar birer birer hastaneye taşınmaktadır. İkisi de bilinmezliklerle dolu olayların içine adım atmışlardır. Üstelik evlilik yıl dönümleri de yaklaşmıştır.

Ilgaz ve Eren, birlikte çalıştıkları yeni davada somut bir delile odaklanmışlardır. Ancak gerçeğe ulaşmakta bir türlü başarılı olamazlar. Üstelik kapanmak üzere olan bir "faili meçhul" dosyası onlara doğru yol göstermektedir. Ceylin, tüm bu olayların ortasında, Çınar için Yekta ile bir savunma stratejisi oluşturarak tutuksuz yargılama için çabalamaktadır.

Yekta, İclal'in onayıyla Bülent Kısmetov ile tehlikeli bir oyunun içine girer. Ancak gün sonunda, beklenmedik bir hamleyle Bülent, Yekta'yı şoke eder. Diğer yandan, emniyete gelen ceset, Eren ve diğer herkesi büyük bir şaşkınlığa sürükler.

Ceylin ve Ilgaz, romantik bir zaman geçirerek ilişkilerini daha da güçlendirirler. Ancak Ilgaz'ı beş gün sonra rehin alacak bir düşman, köşede beklemektedir. Bu tehdidin hangi davalarından kaynaklandığı ve nasıl onları etkileyeceği ise henüz bilinmemektedir.

Ateş Kuşları dizisi neden final yapıyor? Ateş Kuşları dizisi neden final yaptı, bitti, finalde ne oldu? Ateş Kuşları dizisi neden final yapıyor? Ateş Kuşları dizisi neden final yaptı, bitti, finalde ne oldu?

Teşkilat 105. Bölüm Özeti
Ömer artık Çetin'e karşı kartlarını açık oynar. Ancak şirketin herhangi bir oyununa karşı da hazırlıklıdır. Neslihan'ın duygusal desteğiyle zorlu bir süreçten geçer. Ekip, görevlerine odaklanırken Korkut'un durumunu çözmeye çalışır. Ancak bu yol, düşmanlarına doğru bir yolculuğa çıkar. Çetin'in ihaneti ortaya çıksa da, bu Ömer ve ekibi için yeni bir başlangıç olacaktır.

Kirli Sepeti 28. Bölüm Özeti
Hayriye, isimsiz kahraman olarak ün kazanınca yaklaşan tehlikeyi fark etmez. Songül ise korkusunun gerçekleştiğini hemen anlar. Ancak korkunun sonuçları kaçınılmazdır. Son ana gelindiğinde, başka bir isimsiz kahraman yardıma koşar. İsimsiz kahramanlarının kim olduğunu öğrenmeye çalışırken, beklenmedik bir ölüm kalım durumu gündemi değiştirir. Medine'nin kırık kalbi, Yasemin'in müdahalesiyle daha da incinir. Bunun üzerine Medine, her şeyle yüzleşmeye karar verir. Hayriye ise isimsiz kahramanlarının kim olduğunu öğrenmenin şokunu yaşarken, ölümle yüzleşmek zorunda kalır.