3 Mayıs’ta TV’lerde yayında olan dizilerde nefesler tutuldu, dizi severleri ekran başında olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle yayında olacak olan Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Arka Sokaklar, Gaddar, Ateş Kuşları ve Kara Ağaç Destanı dizilerinde yeni bölümde neler yaşanacak. Seyircileri neler bekliyor? İşte, Cuma’nın Dizi Özetleri…

Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm Özeti:
Pembe, kocasında fark ettiği değişikliklerden rahatsız olur ve Alev'in izini sürer. Ancak Alev, Pembe'ye küçük bir ders vermek için beklenmedik bir hamle yapar. Bu durum, Fatih'in annesiyle ilişkisini zorlar. Doğa, Sönmez'in çöpçatanlık girişimini engellemek isterken büyük bir sürprizle karşılaşır. Fatih'in pahalı bir hediye alması aile içinde tartışmalara neden olurken, Görkem bu durumu kendi lehine çevirmeye çalışır. Ardından, Doğa, Çimen, Metehan, Nilay ve Mustafa'nın katıldığı keyifli bir maraton günü yaşanır. Kıvılcım ve Ömer'in sürpriz bir nikahla evlenmeleri ise beklenmedik gelişmelere yol açar. Fatih, Doğa'yı aklından çıkaramamanın verdiği huzursuzlukla başa çıkmaya çalışırken yaşadığı bir olayla iyice sarsılır.

Yalı Çapkını 68. Bölüm Özeti:
Ferit, gelen tehdit mesajıyla endişelenir ve güvenlik önlemlerinin artırılmasını ister. Asuman'ın uygunsuz görüntülerinin ortaya çıkması aileyi sarsarken, Ferit, Doruk'u bulmak için mücadele eder. Evden kovulan İfakat, Halis Ağa'nın gözündeki yerini kazanmak için yeni bir plan yapar. Seyran, beklenmedik bir sağlık durumuyla karşı karşıya kalır ve büyük kararlar almak zorunda kalır. Ferit, tehdit mesajının kaynağını bulmaya çalışırken beklenmedik bir düşmanla karşı karşıya olduğunun farkında değildir.

Arka Sokaklar 673. Bölüm Özeti:
Hatice'nin hastanede yaşam savaşı verirken, saldırganın tanıdık biri olduğunu öğrenen Kadir deliye döner. Hakan'ın eski sevgilisi Ebru, şiddet gördüğünü iddia ederek Hakan ve Aylin'den yardım ister. Ekibimiz, Selvi'nin kaçırılan oğlunu ararken beklenmedik bir dizi olayla karşılaşır. Mesut'un akıbeti merak konusu olur ve Arif ile Rıza, gerçeği öğrenmek için çaba gösterirler.

Bridgerton 3. Sezon ne zaman yayınlanacak? Bridgerton 3. Sezon oyuncuları kimler? Bridgerton 3. Sezon ne zaman yayınlanacak? Bridgerton 3. Sezon oyuncuları kimler?

Gaddar 15. Bölüm Özeti:
Dağhan, geçmişte yaşadığı acıları geride bırakmaya karar verir ve hayatını değiştirmeye karar verir. Ancak Müdür'ün iş teklifi ve Mesut'un kapısına gelen bir kadın, planlarını alt üst eder. Mesut'un kızını kurtarmaya kararlı olması, Dağhan'ı da içine çeker. Ancak işler planlandığı gibi gitmez ve Dağhan, büyük bir örgütün hedefi haline gelir. Enver'in sırrı ortaya çıkar ve Dağhan ile arasında büyük bir çatışma başlar.

Ateş Kuşları 53. Bölüm Özeti:
Gurme'nin övgüsüyle dükkânda müşteri seli yaşanırken, Gülayşe ve Barbar için umutlar artar. Ali ve Mercan, bebeğin cinsiyetini öğrenmek için heyecanla beklerken, Çino'yu bekleyen büyük bir tehlike vardır. Sultan'ın, Kara'nın ailesi hakkında öğreneceği gerçek, beklediği gibi olmayacaktır.

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm Özeti:
Sultan'ın öğrendiği sır hayatını altüst ederken, Kara Ağaç'ta düğün hazırlıkları devam eder. Ayten, hapisten kurtulmak için Latif Bey'le anlaşır ve Celal Ağa'ya karşı kullanmak ister. Ancak Celal Ağa, sessizce planlarını sürdürür ve Kara Ağaç'ta tek hâkim olma hedefini korur.