OnePlus, OxygenOS 15 güncellemesini alacak olan cihazlarını duyurdu! Android 14 güncellemesi hala birçok cihaza ulaşmadı, ancak OnePlus, Android 15 üzerinde çalışmaya başladı ve OxygenOS 15'e yükseltilecek modellerini açıkladı. İşte güncellemeyi alacak OnePlus modelleri:

OnePlus 12 OnePlus 12R OnePlus 11 OnePlus 11R OnePlus 10 Pro OnePlus 10T OnePlus 10R OnePlus Nord 3 OnePlus Nord CE 3 OnePlus Nord CE 3 Lite OnePlus Open OnePlus Pad

Bu modeller, OxygenOS 15'in temelini oluşturacak olan Android 15'e güncellenecek. Beta süreci Haziran ayında başlayacak ve en erken Temmuz ayında kullanıcılara sunulacak. Önceki deneyimlere dayanarak, OxygenOS 14'ün Kasım ayında yayınlanması göz önüne alındığında, Android 15 tabanlı sürümün benzer bir zamanda piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Türkiye'de Dragon Age: Inquisition Oyununa Erişim Yasaklandı: İşte Nedenleri! Türkiye'de Dragon Age: Inquisition Oyununa Erişim Yasaklandı: İşte Nedenleri!

OxygenOS 15'in öne çıkan özellikleri arasında uydu bağlantısıyla mesajlaşma, kısmi ekran paylaşımı, bildirim bekleme süresi ve evrensel klavye titreşim kontrolü bulunuyor. Ayrıca tasarım açısından da önemli yenilikler sunması bekleniyor.