Haber-Foto: Mustafa Işık

Reşadiye Belediye Başkanı Ergül Ünal, spor alanındaki hizmetlerine devam edeceğini belirterek, yeşil sahaları ve futbolcuları sevdiğini ve bu tutkusundan ayrılmayı düşünmediğini vurguladı. Ünal, "Gençlerle her zaman beraberim. Hem yeşil sahalarda hem görevimizde onlarla beraber olacağız" dedi.

9 Mayıs 2024 Transfer Haberleri 9 Mayıs 2024 Transfer Haberleri

Ünal, ailesinin ve çevresinin futbol ile iç içe olduğunu belirterek, kendisinin de futbol oynadığını ve antrenörlük yaptığını ifade etti. Ancak, Reşadiye'nin spor alanında kurumsal bir yapı oluşturma hedefinde olduklarını vurguladı. Başkan Ünal, oğlu Ayberk'in iyi bir futbolcu olduğunu ancak Reşadiye'nin sporcu yetiştirme potansiyelini artırmak istediklerini belirtti.Reşadiye Belediye Başkanı Ergül Ünal (3)

Konuşmasında Reşadiye'nin iş adamlarına da değinen Başkan Ünal, Reşadiye'nin sporda ve diğer alanlarda gelişmesi için her türlü desteği vereceklerini söyledi. Eyüpspor ve Pendikspor gibi kulüplerin başkanlarının da Reşadiyeli olduğunu belirten Ünal, ilerleyen yıllarda Reşadiye Termal Spor için iş birliklerinin olacağını dile getirdi.

Reşadiye Belediye Başkanı Ergül Ünal, Reşadiyespor'u BAL Liginde görmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, stadlarının eksikliklerini belediye öncülüğünde tamamlayacaklarını belirtti.Reşadiye Belediye Başkanı Ergül Ünal (1)