Netflix'in Neil Gaiman'ın Dead Boy Detectives'ını ekrana taşımasıyla heyecan dorukta! Peki, bu karanlık ve gizem dolu dünya ikinci bir sezonla geri dönecek mi? Dead Boy Detectives 2. Sezon ne zaman? Dead Boy Detectives oyuncuları kim? İşte detaylar...

Dead Boy Detectives 2. Sezon ne zaman?

Netflix'in Neil Gaiman evrenindeki genişlemesi, Dead Boy Detectives'ın hayranlarını heyecanlandırdı. Ancak, dizinin ikinci sezonu için ne var?

Onaylanmadı, Ancak...

Henüz resmi bir onay almasa da, Dead Boy Detectives'ın yönetmenleri, ikinci sezon için umutlu konuşuyor. Steve Yockey ve Beth Schwartz, yeni sezon için hazırlıkların yapıldığını belirtiyor.

Kum Adam Evreninde Kesintisiz Bağlantılar

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı neden gözaltına alındı? Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı neden gözaltına alındı?

Dead Boy Detectives'ın ikinci sezonu, Kum Adam gibi diğer yapımlarla kesişebilir. Netflix'in genişleyen Gaiman evreninde, bu tür bağlantılar beklenen bir gelişme.

İzleyici Performansı Belirleyici

Dizinin geleceği, izleyici performansına bağlı olacak gibi görünüyor. Başarılı bir ilk sezonun ardından, ikinci sezon için umutlar yüksek.

Tutkulu Hayranların Bekleyişi

Dead Boy Detectives, izleyicileri büyüleyen karanlık ve esrarengiz atmosferiyle öne çıkıyor. Tutkulu hayranlar, dizinin devamını merakla bekliyor.

Beklenen İkinci Sezonun Detayları

Londra'ya geri dönüş ve genişleyen bir dedektif ajansıyla, ikinci sezonun heyecan verici olması bekleniyor.

Dead Boy Detectives, gizem dolu dünyası ve etkileyici karakterleriyle izleyicileri cezbetmeye devam ediyor. İkinci sezon için heyecanla beklenen gelişmeleri takip etmeye devam edin!

Dead Boy Detectives 2. Sezon Oyuncu Kadrosu Edwin ve Charles'ın Geri Dönmesi Bekleniyor Niko, Dead Boy Detectives'da Crystal'ın yanında.Custom Image by Yailin Chacon Birinci sezon, Dead Boy Detective Agency için bir tanıtım görevi üstlendiğinden, ana kadronun büyük çoğunluğunun ikinci sezon için geri döneceği mantıklı bir sonuçtur. George Rexstrew'un Edwin Paine ve Jayden Revri'nin Charles Rowland olarak geri dönüşü neredeyse kesin gibidir. Gösteri bölümden bölüme bir dizi tek seferlik karakterden geçse de, Kassius Nelson'ın Crystal ve Ruth Connell'ın Gece Hemşiresi gibi yardımcı kadro üyelerinin de muhtemelen geri döneceği düşünülmektedir. Hatta Yuyu Kitamura'nın Niko'su, birinci sezonda görünüşteki ölümüne rağmen geri dönebilir.

Dead Boy Detectives 2. sezonunun varsayılan oyuncu kadrosu şunları içerir:

Oyuncu Karakter Rolü
George Rexstrew Edwin Paine George Rexstrew, Edwin Paine rolünde
Jayden Revri Charles Rowland Jayden Revri, Charles Rowland rolünde
Kassius Nelson Crystal Palace Kassius Nelson, Crystal Palace karakteri olarak
Briana Cuoco Jenny Green Briana Cuoco, Jenny Green/Jenny the Butcher rolünde
Ruth Connell Rowena Ruth Connell, The Winchesters dizisinde Rowena karakterini canlandırıyor
Yuyu Kitamura Niko Yuyu Kitamura, Dead Boy Detectives'ın birinci sezonunda Niko karakterini canlandırıyor
Jenn Lyon Esther Finc Jenn Lyon, Dead Boy Detectives'ın birinci sezonunda Esther Finc karakterini oynuyor
Kirby Howell-Baptiste Death Kirby Howell-Baptiste, Death karakterini canlandırıyor

Dead Boy Detectives 2. Sezon Hikayesi Ajans İş İçin Açık Charles ve Edwin, Dead Boy Detectives'da ormanda bir kitaba bakıyor.

Bu onay damgası, 2. sezonda Dead Boy Detective Agency'nin daha fazla doğaüstü vakayla ilgileneceği anlamına geliyor.

Birinci sezonun sonuclandığı, ancak genellikle gelecekte neler olacağının bir öncüsü olduğu söylenebilir. Bir sez boyunca çocukların diğer tarafa geçmelerini istemesine rağmen, Ölüm sonunda Edwin ve Charles'ın dünya üzerinde sundukları önemli hizmeti anladı ve onları Gece Hemşiresi'nin gözetimi altında kalmalarına izin verdi. Bu onay damgası, 2. sezonun Dead Boy Detective Agency'nin daha fazla doğaüstü vakayla başa çıkmasını göreceğini gösteriyor.

Birinci sezon finali şok edici bir an olmadan geçmedi, ve Niko'nun ölümü eğer gerçekten sonsuza kadar gitti ise takım üzerinde derin bir etkisi olabilir. Kesinlikle öldüğü halde, Edwin ve Charles hala etrafta olduğuna göre, Niko'nun ruhu mutlaka ölümden sonrasına bağlı değildir. Dahası, birinci sezonun Ölüm'ünün gelmesi, Dead Boy Detectives 2. sezonu yenilenirse Kum Adam ile daha fazla kesişme olacağı anlamına gelir.

Dead Boy Detectives oyuncuları kim?

Oyuncu Rolü
George Rexstrew Edwin Payne
Jayden Revri Charles Rowland
Kassius Nelson Crystal Palace
Jenn Lyon Esther
Briana Cuoco Jenny the Butcher
Ruth Connell Night Nurse
Yuyu Kitamura Niko
Lukas Gage Cat King
David Iacono David the Demon
Michael Beach Tragic Mick
Joshua Colley Monty
Lindsey Gort Maxine
Caitlin Reilly Litty
Max Jenkins Kingham