Haber: Mustafa Işık

A101 marketin karşısındaki alanda kurulan Pazar Yeri'nde dualar edildikten sonra mahalle sakinleri alışverişlerini yaptı. Hafta da sadece Cumartesi günü kurulacak olan Pazar Yeri, mahalle sakinleri tarafından ilgi ve takdirle karşılandı.

Tokat’ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5’i jandarma personeli 7 yaralı Tokat’ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5’i jandarma personeli 7 yaralı

Doğukent Mahallesi (TOKİ) Muhtarı Cihan Yıldız, "Mahallemize sebze ve meyve pazarı kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye Başkanımız Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'na ve Köylü Pazar Dernek Başkanına ve Yönetimine tüm Doğukent Mahallesi (TOKİ) sakinleri olarak teşekkür diyoruz. Herşey Doğukent için." ifadelerini kullandı.Doğukent Mahallesi’nde (Toki̇) İlk Defa Kurulan Pazar Yeri’nde Dua Edildi (8)Pazar Yerinin İlerleyen Zamanlarda Genişletilmesi Planlanıyor
İlgi ve talebin artması durumunda ilerleyen zamanlarda Pazar Yerinin genişletilmesi planlanıyor.

Doğukent TOKİ Sakinleri Memnun
Doğukent TOKİ sakinleri, mahallelerine ilk defa kurulan Pazar Yeri'nden çok memnun olduklarını ifade ettiler. Sakinler, artık taze sebze ve meyvelere daha kolay ulaşabildiklerini ve fiyatların da uygun olduğunu söylediler.

Pazar Yeri Her Cumartesi Kurulacak
Doğukent TOKİ Pazar Yeri her Cumartesi günü kurulacak. Pazar Yeri'nde taze sebze ve meyvelerin yanı sıra gıda ürünleri gibi çeşitli ürünler de satılacak.

Doğukent Mahallesi’nde (Toki̇) İlk Defa Kurulan Pazar Yeri’nde Dua Edildi (4)Doğukent Mahallesi’nde (Toki̇) İlk Defa Kurulan Pazar Yeri’nde Dua Edildi (5)Doğukent Mahallesi’nde (Toki̇) İlk Defa Kurulan Pazar Yeri’nde Dua Edildi (3)Doğukent Mahallesi’nde (Toki̇) İlk Defa Kurulan Pazar Yeri’nde Dua Edildi (2)Doğukent Mahallesi’nde (Toki̇) İlk Defa Kurulan Pazar Yeri’nde Dua Edildi (1)