Tokat'ta konser verecek olan genç sanatçı Emre Fel'e dair detaylar araştırılıyor. Peki, Emre Fel kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi şarkıları var? Emre Fel Tokat'ta ne zaman, nerede konser verecek, bilet fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

İstanbul'da 'Mahzen'de 10 gözaltı! İstanbul'da 'Mahzen'de 10 gözaltı!

Emre Fel kimdir?

Amasya'nın Taşova ilçesinde 1998 yılında dünyaya gelen emre Fel 26 yaşındadır. Lise yıllarında müziğe olan ilgisiyle tanışan Fel, aslında futbolcu olma hayaliyle büyüdü. Ancak, içindeki müzik tutkusu ve yeteneği, onu farklı bir yola yönlendirdi. Gitar eğitimi almaya başlayan genç sanatçı, ses yarışmalarına katılarak adını duyurmaya başladı.

Emre Fel  ilk single çalışması nedir?

2019 yılından itibaren yayınladığı tekli, EP ve maxi single'larla adından söz ettiren Emre Fel, özellikle "Yeni Anadolu" adlı albümüyle geniş bir dinleyici kitlesine ulaştı. Anadolu müziğinin derinliklerinden ilham alarak özgün şarkılar ortaya koyan sanatçı, "Veda Türküsü" adlı son albümüyle büyük bir ilgi topladı.

Emre Fel'in hangi şarkıları var?

Emre Fel'in şarkıları, Anadolu'nun zengin kültürel mirasıyla beslenen sözleri ve özgün melodileriyle dinleyicilerini etkilemeyi başarıyor. "Yar Bensiz", "Göç", "Toz ile Kan", "Asri Gurbet", "Geçmiyor Günle", "Öleceksek Ölürüz" ve "Alem Alem İçinde" gibi eserler, geniş bir hayran kitlesi kazandı.

Emre Fel Tokat'ta ne zaman, nerede konser verecek, bilet fiyatları ne kadar?

Emre Fel 30 Nisan Salı akşamı saat 20.00'da 26 Haziran Atatürk Kültür merkezi'nde sahne alacak. Fel'in konser bileti ücreti ise 340 TL olarak satışa çıktı.