Fenerbahçe Beşiktaş Maç özeti ve golleri Bein Sports izle Lig Tv Fb BJK maçı özet seyret linki. Fenerbahçe, Süper Toto Süper Lig'in 34. hafta Türkiye’nin en büyük derbi maçında sahasında Beşiktaş ile karşılaştı. Fenerbahçe, 30.dakikada Michy Batshuayi'nin golü ile Beşiktaş karşısında ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi. Fenerbahçe, ikinci yarı golünü İrfan Can Kahveci attı ve Beşiktaş'ın tek golünü Cenk Tosun attı. Fenerbahçe Beşiktaş maçının sonucu 2-1 bitti. Fenerbahçe Beşiktaş maçının geniş özetini gollerini ve önemli anlarını izle. Fenerbahçe Beşiktaş Maç özeti.

Fenerbahçe, Beşiktaş derbi maçını kazanarak 3 puanın sahibi olurken Süper Lig'deki puanını 89'a çıkararak lider Galatasaray'ın arkasından 2.sırada ve puan farkı 4'e düştü. Beşiktaş ise 51 puanda kalarak 4.sıradaki yerini korudu.

Alınan bu üç puanla birlikte sarı-kırmızlı takım puanını 24'e yükseltirken, siyah-beyazlılar ise 22 puanda kaldı. Gelecek hafta Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş ise sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

FENERBAHÇE'DE TEK EKSİK

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinde bir oyuncusundan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlığı devam eden Jayden Oosterwolde, derbide forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ'TA 5 EKSİK

Siyah-beyazlı ekipte 5 futbolcu, Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek.

Sarı kart cezalısı Jonas Svensson'un yanı sıra sakatlıkları bulunan Bakhtiyor Zaynutdinov, Serkan Emrecan Terzi Tayfur Bingöl ve Demir Ege Tıknaz, müsabakada görev yapamayacak.

İŞTE 11'ler

2024 Ziraat Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? 2024 Ziraat Türkiye Kupası finali nerede oynanacak?

Fenerbahçe: Livakovic, Ferdi, Djiku, Becao, Osayi, Fred, İsmail, Szymanski, Tadic, İrfan, Batshuayi

Beşiktaş: Mert, Necip, Colley, Worrrall, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Rashica, Muçi, Muleka, Semih

Fenerbahçe Beşiktaş Maç özeti ve golleri izle youtube

Ülker Stadı'nda oynanan maç saat 19.00'de başladı. Derbiyi hakem Volkan Bayarslan yönetti.

Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş Maçı özeti ve maçın önemli anları

82' GOL | Cenk Tosun muhteşem bir golle farkı bire indirdi! Sol kanatta Muleka'nın pasında topu alan Cenk Tosun kaleye bakmadan çektiği şutta üst köşeden topu ağlara yolladı.

69' dakikada Fenerbahçe farkı ikiye çıkardı ve durum 2-0 oldu.

56' dakikada Sarı-lacivertlilerde Ferdi Kadıoğlu topsuz alanda yerde kaldı ve hakem oyunu durdurdu. Bu pozisyonun ardından Ghezzal sarı kart gördü.

51' dakikada Ters kanada uzun bir top atıldı ve topu alan Tadic kale ağzına ortaladı. Ancak Colley, Michy Batshuayi'den önce topa dokunarak golü önledi.

48' dakikada köşe vuruşunda Muleka'nın kafa vuruşunu Livakovic muhteşem bir refleksle çizgiden çıkardı. Dönen topu Necip tamamladı ancak top savunmadan döndü.

40' dakikada Semih'in pasında ceza sahası içine giren Muçi, kaleyi gördü ancak Livakovic'i geçemedi.

Maçın 30. dakikasında Fenerbahçe, Batshuayi'nin golüyle 1-0 öne geçmişti. Savunma arkasına atılan uzun bir topu Tadic, göğsüyle kontrol edip Batshuayi'ye indirdi ve Batshuayi bekletmeden vurarak kale önünde topu ağlara yollamıştı.

Beşiktaş'ta 24. dakikada Al Musrati, Fred'e yaptığı hareketin ardından sarı kart görmüş ve VAR incelemesi sonucunda kırmızı kart görmüştü. Beşiktaş, bu kart sonucu 10 kişi kalmıştı.

Fenerbahçe Beşiktaş maç sonucu kaç kaç bitti?

Fenerbahçe Beşiktaş maçı 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile bitti.

Fenerbahçe Beşiktaş maçının gollerini kim attı?

Fenerbahçe'nin galibiyeti getiren golleri Batshuayi ve İrfan Can Kahveci kaydetti.

Beşiktaş'ın tek golünü Cenk Tosun attı

Fenerbahçe Beşiktaş Maç özeti izle Youtube Bein Sports linki