Seda Erdim neden soyadını ‘Çınar’ olarak değiştirdi? Ümit Erdim’den boşandı mı? Seda Erdim neden soyadını ‘Çınar’ olarak değiştirdi? Ümit Erdim’den boşandı mı?

Geçtiğimiz aylarda Atakan Işıktutan ile olan ilişkisini sonlandıran Derici, kısa süre sonra Gökhan Fırat ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak bu ilişkiden de kötü haber geldi; Derici, yeni aşkı Fırat ile olan tüm fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından kaldırdı ve takipten çıkardı. Peki İrem Derici ve sevgilisi Gökhan Fırat ayrıldı mı? Neden ayrıldı?  İşte detaylar...

İrem Derici, Atakan Işıktutan ile olan sekiz aylık ilişkileri boyunca "muhteşem" olarak nitelendirdiği birlikteliklerini yoğun iş temposu nedeniyle sonlandırmıştı. Şarkıcı, Işıktutan ile ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Birbirimize vakit ayıramaz olduk. Ayrılmamızın mantıklı olacağını düşündük, yıpranmamak ve sonrasında daha da kırılmamak adına. Bana hiç yaşamadığım bir sevgi yaşattığın için sana çok teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.

İrem Derici ve sevgilisi Gökhan Fırat ayrıldı mı? Neden ayrıldı?

Kısa zaman sonra İrem Derici, Fırat ile el ele çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. Ancak bu birliktelik de uzun sürmedi.

Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın programına katılan Derici, aşk hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Programda, "Bundan sonra bir ayrılık, bir erkek için asla kendimi üzmem. Aşkımdan gebersem de ertesi gün devam edeceğim. Üzülemem, üzülemem" diyerek gelecekteki ilişkilerine dair kararlılığını vurguladı. İrem Derici'nin aşk hayatındaki bu son gelişmeler, hayranları tarafından merakla takip ediliyor.