İngiltere Kraliyet Ailesi'nin üzerinde kara bulutlar dolanıyor. Sosyal medyada Kate mi öldü, Charles mı öldü diye tahminler yapılıyor. Bu komplo teorileri arasında gerçeğin ne olduğu araştırılıyor. Peki, İngiltere Kraliyet Ailesi'nde neler oluyor? Kim öldü, Kate Middleton mı öldü, Kral Charles mı öldü? işte detaylar...

İngiltere Kraliyet Ailesi'nde neler oluyor?

Galler Prensesi Kate Middleton, 16 Ocak'ta geçirdiği karın ameliyatından sonra dinlenme sürecine girdiği ve uzun bir süre boyunca kamudan uzak kalacağı açıklanmıştı. Ancak, geçtiğimiz 10 Mart Ulusal Anneler Günü'nde çocuklarıyla birlikte bir fotoğraf paylaşarak kamuoyunun dikkatini çekmişti. Ancak, bu fotoğrafın manipüle edilmiş olduğu iddialarıyla birlikte şüpheler artmaya başladı.

Kate Middleton öldü mü?

Fotoğrafın manipülatif olduğu gerçeği, haber ajansları tarafından kaldırıldı ve kamuoyunda Kate Middleton'un durumu hakkında daha ciddi spekülasyonlara yol açtı. Sosyal medyada, prensesin öldüğü iddialarından Kral Charles'ın durumuyla ilgili komplo teorilerine kadar bir dizi spekülasyon dolaşmaya başladı.

Son Dakika.. Osmaniye ve Ağrı'da peşpeşe deprem! Son Dakika.. Osmaniye ve Ağrı'da peşpeşe deprem!

Bazı sosyal medya kullanıcıları, Birleşik Krallık'ın fiili ulusal bayrağı olan Birlik Bayrağı'nın yarıya indirildiği görüntülerini paylaşarak bu iddiaları destekledi. Ancak, İngiliz haber kanalı Times Now'un yaptığı araştırma sonucunda, bu görüntülerin gerçek olmadığı ve ülkenin eski kraliçesi 2. Elizabeth'in 2022'deki ölümüne ait olduğu ortaya çıktı.

Öte yandan, İngiliz Kraliyet Ailesi'nden "büyük bir açıklama" yapılacağı haberleri dolaşırken, sosyal medyada BBC'nin profil resmini siyaha çevirdiği iddiaları da asılsız çıktı. BBC'nin yıllardır siyah bir logoya sahip olduğu ve Birleşik Krallık'taki sosyal medya hesaplarında hala kırmızı logo kullandığı belirtildi.

Bu gelişmelerin ışığında, İngiltere Kraliyet Ailesi'nin durumu hakkında hala net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, manipülatif fotoğrafın ardından ortaya atılan komplo teorileri ve gerçek dışı iddiaların, kamuoyunda karışıklığa neden olduğu açıktır. Kate Middleton'un durumu ve Kraliyet Ailesi'nin geleceği hakkında net bilgilerin kamuoyuna duyurulması beklenmektedir.