Kirli Sepeti dizisinin akıbeti ve karakterlerin yaşayacağı değişimler, dizinin fanları tarafından yakından takip ediliyor. Peki Kirli Sepeti final mi yapıyor? Kirli Sepeti dizisi neden, ne zaman bitecek?

Kirli Sepeti dizisinde son haftalardaki gelişmeler, seyirciler arasında merak uyandırdı.  Dizinin devam edip etmeyeceği, karakterlerin nasıl bir yol izleyeceği ve hikayenin nereye varacağı izleyiciler tarafından merakla araştırılan konular arasında yer alıyor. 

Barış Gülay’dan bol kahkahalı “Proud Mary” Barış Gülay’dan bol kahkahalı “Proud Mary”

Kirli Sepeti final mi yapıyor?  Neden, ne zaman bitecek?

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu’nun üstlendiği,  Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçen, Deniz Sarıkaş, Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan Kirli Sepeti dizisi için final kararı alındı. NOW ekranlarında izleyici ile buluşan Kirli Sepeti dizisi, yeni sezonda  karar değişikliği yapılmazsa 19 Mayıs 2024 tarihinde yayınlanacak olan 31. bölümüyle final yaparak seyircisine veda edecek.  

Kirli Sepeti dizisinin konusu nedir? 

İstanbul'un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını konu edinen dizide; yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük uçuruma da tanıklık ediyoruz. Aşkın, sırların, yalanların ve bütün bunlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren hikayesini izleyeceğiz Kirli Sepeti'nde... 

Kirli Sepeti 28. bölüm özeti

Hayriye isimsiz kahraman olarak üne kavuşunca yaklaşmakta olan tehlikeyi farkına varmaz. Öte yandan Songül korktuğunun başlarına geldiğini hemen anlar. Ne yazık ki korkunun ecele faydası yoktur. Tam yolun sonuna gelinde derken başka bir isimsiz kahraman yardımlarına koşar. İsimsiz kahramanlarının kim olduğunu bulmak isterlerken yine bir ölüm kalım meselesi gündemi değiştirir. Medine’nin kırık kalbinin parçalarının üzerine Yasemin basıp geçince Medine gözünü karartır. Her şeyle ve herkesle yüzleşmeye karar verir. Hayriye, isimsiz kahramanlarının kim olduğunu öğrenme şokunu yaşarken Medine ölümle burun buruna gelir.

Kirli Sepeti 28. bölümüyle 28 Nisan Pazar saat 20.00'de NOW'da!