Netflix'in "Antrasit" için Sezon 2'yi onaylamama kararı, izleyicileri şaşırtıyor. Peki, Netflix Antrasit dizisi ikinci sezon olacak mı, ikinci sezon ne zaman? Netflix Antrasit dizisi oyuncuları kimler? Louie Fecou'nun detaylı analizine göre, işte nedeni...

Netflix Antrasit dizisi ikinci sezon olacak mı, ikinci sezon ne zaman?

"Antrasit", tüm sürprizleri, dönemeçleri ve korkularıyla dolu olsa da, Sezon 2'nin kartlarda olmadığı gibi görünüyor. Netflix'in kült benzeri sınırlı dizisi iyi karşılandı, ancak gösterinin dönmesi amaçlanmış gibi görünmüyor, sezon finalindeki ara jenerikte daha fazla gizemin çözülmesi gerektiğini ima etse bile.

Sınırlı Dizi Olarak Tanıtılan Antrasit'in 2. Sezonu olmayacak gibi duruyor

Antrasit her zaman bir sınırlı dizi olarak tanıtıldı, bu da niyetin tek bir sezon için olduğu anlamına gelir. Netflix için iyi performans göstermesine rağmen, yayın devinin bu tanımlamadan vazgeçmesi muhtemel değil.

Birçok kişinin düşündüğünü biliyorum — gösterinin ikinci bir sezonunun olacağını ima eden bir ara jenerik var. Ancak, hala gösterinin tamamlandığını düşünüyorum. Dizi, final bölümüyle tüm büyük sırları kapsıyor ve birçok hikaye hattı için kapanış alıyoruz. Teşhisi göz önüne alındığında, her şeyin bir sezon içinde halledilmesine açık bir çaba vardı.

Melisa Aslı Pamuk hamile mi? Neden gizlice evlendi? Melisa Aslı Pamuk hamile mi? Neden gizlice evlendi?

Netflix'in Sınırlı Dizileri Neden Yenilemediği

Netflix gibi küresel bir devin işleyişini speküle etmek zordur, ancak bildiğimiz şey, "sınırlı dizi" etiketi alan programların her zaman bir kerede yapılacakları düşünülmüştür.

Antrasit gibi dizileri yeşil ışık yakma zamanında, yetkililer genellikle gösterinin hikayesini tek bir sezon içinde anlatabileceğine karar vermiştir. Dizileri daha fazla sezon için yenilemek hafif bir karar değildir ve birçok faktörü göz önünde bulundurmak gerekir.

Antrasit Sezon 2 Ne Hakkında Olabilir?

Antrasit'in ikinci sezonuyla ilgili herhangi bir teori, ara jenerik teaser'ına dayandırılmalıdır. Belgesel ekibinin bir film yapmak üzere olduğu kült işlerin tamamlandığı noktada, Ida'nın o bulanık CCTV görüntüsündeki kutuda ne tür bir gizemi araştıracağına serbest olduğu belirtilmiştir.

Bu, ancak, gösterinin sınırlı bir dizi olması için daha iyi uygun olduğunu gösterir. Jaro ve Gio gibi karakterlerden ayrılmış, Levionna ve kültle bu kadar içten bağlantılı kişisel geçmişler olmadan, ikinci bir sezon kesinlikle bir şeyler eksik gibi hissettirecektir.

Başka bir sezon için anlatıyı yönlendirecek şey ne olursa olsun, hala olmayacağını düşünüyorum. Ama asla asla demeyin.

Netflix Antrasit dizisi oyuncuları kimler?

  1. Hatik (Jaro Gatsi) - Jaro Gatsi karakterini canlandıran Hatik, Antrasit dizisinin önemli karakterlerinden biridir. Şu anda küçük bir kayak mağazasında çalışan Jaro, şartlı tahliyeli bir suçludur.

  2. Noémie Schmidt (Ida Heilman) - Ida Heilman karakterini canlandıran Noémie Schmidt, kanser hastası olmasına rağmen babasının kaçırılmasını araştırmaya kararlı bir genç kadındır.

  3. Camille Lou (Giovanna "Gio" Deluca) - Giovanna "Gio" Deluca rolünü canlandıran Camille Lou, uzun yıllardır çözülememiş bir davanın izini süren bir polis teğmenidir.

Diğer Oyuncular ve Rolleri:

  1. Nicolas Godart (Romeo Deluca) - Jaro’nun arkadaşı ve Gio’nun kardeşi.
  2. Jean-Marc Barr (Solal Heilman) - Ida’nın babası.
  3. Stefano Cassetti (Caleb Johansson) - Eski tarikat lideri.
  4. Raphaël Ferret (Erwan Le Floch) - Gio’nun eski/aşkı.
  5. Kad Merad (Claude) - Jaro’nun amcası.
  6. Marianne Basler (Valérie Faure) - Juliette Chevallier rolünde.
  7. Léo Legrand (Hari Faure) - Hari Faure rolünde.
  8. Solange Frejean (Cali) - Cali rolünde.
  9. Romane de Stabenrath (Juliette Chevallier) - Juliette Chevallier rolünde.
  10. Etienne Diallo (Sofiane) - Sofiane rolünde.
  11. Thomas Durand (Emmanuel Bachelard) - Emmanuel Bachelard rolünde.