İstanbul'da dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Bahar Candan ve kardeşi Nihal Candan'ın tutuklanmalarının ardından, Nihal Candan'ın 4 ay önce gizlice iş insanı Mehmet Faruk Çiçek'le evlendiği ortaya çıktı. İkilinin suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, suç örgütüne üye olma ve kurma suçlarından tutuklandıkları olay, Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Peki, Nihal Candan'ın gizlice evlendiği ortaya çıktı! Peki Nihal Candan kimle evlendi, kocası kim? Nihal Candan boşandı mı? Nihal Candan'ın eski kocası kim, ne iş yapıyor?

NE YAŞANMIŞTI?

Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanmasının hemen ardından Candan kardeşler de suç örgütüne üye olma, kurma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçlarından tutuklanarak Türkiye'nin gündemine oturdu. Tutuklama kararının ardından Nihal Candan'ın sinir krizi geçirdiği ve ağlayarak tepki gösterdiği belirtildi.

NİHAL CANDAN KİMİNLE, NE ZAMAN EVLENDİ?

Nihal Candan'ın hayatındaki sırlardan biri ise magazin gündemine düştü. Show Haber'e göre, Candan 4 ay önce iş insanı Mehmet Faruk Çiçek ile evlendi ancak bu evliliğini sosyal medya hesaplarında paylaşmadı. 28 Temmuz tarihinde gerçekleşen nikah töreninde çiftin şahitliklerini Candan kardeşlerin anne ve babası yapmış. Ancak, evliliğin ardından Nihal Candan'ın eşi Mehmet Faruk Çiçek'in tutuklama sürecinde sessizliğe gömüldüğü ve eşini yalnız bıraktığı belirtiliyor.

Kalben eski eşi Berkan Ali İncesaraç kimdir, ne zaman evlendi, ne zaman ayrıldılar? Kalben eski eşi Berkan Ali İncesaraç kimdir, ne zaman evlendi, ne zaman ayrıldılar?

NİHAL CANDAN'IN KOCASI KİMDİR?

Mehmet Faruk Çiçek, 1 Şubat 1986 tarihinde Şırnak'ın Cizre ilçesinde dünyaya gelmiş ve Mersin'de büyümüştür. Mersin Toros Koleji ve Toros Üniversitesi'nde eğitim almış olan Çiçek, 2014 yılında uluslararası nakliyat firması Seyid Lojistik'i kurarak ticaret hayatına atılmıştır. Aynı yıl içinde Daim Tobacco adlı nargile tütün fabrikasını hayata geçiren Çiçek'in İstanbul ve Mersin'de ofisleri bulunmakta olup, İstanbul garajında 50 adet TIR bulunduğu belirtiliyor.

Olayın gelişmeleri kamuoyu tarafından yakından takip edilmeye devam ederken, Candan kardeşlerin tutukluluk süreci ve Nihal Candan'ın gizlice gerçekleştirdiği evliliğiyle ilgili detaylar merak konusu olmaya devam ediyor.