Avrupa'nın en prestijli futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde nefesler tutulduğu bir döneme giriyoruz. Yarı final ikinci maçında Paris Saint-Germain, güçlü rakibi Borussia Dortmund'u kendi sahasında ağırlayacak. Futbolseverlerin merakla beklediği soru ise PSG Borussia Dortmund maçının hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağı. İşte detaylar...

PSG-BORUSSİA DORTMUND MAÇI SAAT KAÇTA?
Dortmund'un başarılı teknik direktörü Edin Terzic liderliğindeki ekip, bugün Parc des Princes Stadı'nda Luis Enrique'nin yönetimindeki PSG ile karşı karşıya gelecek. PSG Borussia Dortmund maçının saati, futbol tutkunları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Maç, Türkiye saatiyle akşam 22.00'de başlayacak.

Bursa Nilüfer'de kardeş kentler potada buluştu Bursa Nilüfer'de kardeş kentler potada buluştu

PSG-BORUSSİA DORTMUND HANGİ KANALDA?
PSG Borussia Dortmund maçının hangi kanalda yayınlanacağı, futbol tutkunları tarafından merakla araştırılıyor. İtalyan hakem Daniele Orsato'nun düdük çalacağı bu önemli maç, TV 8.5 kanalında canlı olarak izlenebilecek.

Almanya ekibi Dortmund, ilk maçı evinde 1-0 kazanarak avantaj elde etmişti. Şimdi ise gözler, PSG Borussia Dortmund maçının sonucuna çevrilmiş durumda, futbolseverlerin heyecanla beklediği bir karşılaşma olacak.