Haber-Foto: Mustafa Işık

Reşadiye Termalspor Başkanı Aydın Arslan, Reşadiye'nin futbol potansiyelini değerlendirerek önemli açıklamalarda bulundu. Ergül Ünal’ın Belediye Başkanı seçilmesinin ardından umut dolu sözler sarf eden Başkan Arslan, Reşadiyespor'a olan bağlılığını ve belediye başkanı olarak da sporun destekçisi olacağını vurguladı.

Sivasspor’da Başakşehir maçı hazırlıkları başladı Sivasspor’da Başakşehir maçı hazırlıkları başladı

Arslan, yıllardır Reşadiyespor'un gençliğine sahip çıkıldığını belirterek, artık bu desteğin BAL Ligi hedefiyle birleştirilmesi gerektiğini ifade etti. "Reşadiye, BAL Ligi'ni hak ediyor." diyen Başkan Arslan, bu hedef doğrultusunda iş adamlarını ve büyükleri harekete geçireceklerini dile getirdi.Whatsapp Image 2024 04 17 At 14.17.32

Gençlerin futbola olan ilgisine de değinen Başkan Arslan, 18 yaşına kadar herkesin sporu sevdiğini ancak iş hayatının sıkıntılarıyla birlikte bu ilginin azaldığını belirtti. Ancak Reşadiye'den ayrılanların vefa borcunu unutmadığını ve katma değer sağladığını vurguladı.

BAL Ligi'nde başarılı olmak için tesisleşme konusunda soruları yanıtlayan Başkan Arslan, Reşadiye'nin termal oteliyle tesisleşme konusunda sıkıntı yaşamadığını ancak saha zemininin düzeltilmesi gerektiğini ifade etti. Tribün ve ışıklandırma gibi eksikliklerin giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Son olarak, Reşadiye'nin futbol potansiyelini gelecek yıllarda göstereceğine inandığını söyleyen Başkan Arslan, birlik ve beraberlik içinde hedeflerine ulaşacaklarına olan inancını dile getirdi. Avrupa'da yaşayan Reşadiyelilerin maddi manevi desteklerinin olacağına inandığını belirterek, "Bir hedef olursa, onlar da kenetlenecekler." dedi.