İzmir Milletvekili Ümit Özlale'nin, Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı ile evlenme kararı alması kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Serap Belovacıklı kimdir, kaç yaşında, nereli? Serap Belovacıklı kiminle evleniyor, mesleği ne? İşte detaylar...

Ayhan Bilgen kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Ayhan Bilgen mesleği ne? Ayhan Bilgen kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Ayhan Bilgen mesleği ne?

İYİ Parti'den istifa eden ve CHP'ye geçeceği iddia edilen İzmir Milletvekili Ümit Özlale, Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı ile evlenmeye hazırlanıyor. Özlale, son yerel seçimlerde İYİ Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmuş ancak daha sonra partisinden istifa etmişti. İddialara göre, CHP ile ilişkisi olduğu konuşulan Özlale, parti değişikliği haberlerini ise yalanlamıştı.

İstanbul'a taşınacak olan Ümit Özlale'nin, Sözcü TV'de görev yapan Serap Belovacıklı ile Temmuz ayında düğün yapacağı öğrenildi.

Serap Belovacıklı kimdir?

Serap Belovacıklı, 17 Temmuz 1984'te Bursa'da doğmuş olup, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunudur. Kariyerine 2007 yılında Olay TV'de Yönetmen olarak başlayan Belovacıklı, daha sonra Habertürk ve Akşam gazetesinde çalışmıştır. Editörlük ve siyasi röportajlarının yanı sıra sunuculuk da yapmıştır. Serap Belovacıklı, şu anda Sözcü TV'de spikerlik görevini sürdürmektedir.

Çiftin evlilik hazırlıklarıyla ilgili detaylar merakla bekleniyor.