The Signal, yönetmenliğini Sebastian Hilger ve Philipp Leinemann'ın üstlendiği Almanca Netflix orijinal dizisidir. Hilger ve Nadine Gottmann hikayenin orijinal fikrini ortaya attılar ve ardından senaryoları Gottmann, Florian David Fitz ve Kim Zimmermann yazdı. Ayrıca Christian Springer, Amir Hamz, Fahri Yardim ve Johannes Jancke de Bon Voyage Films GmbH markası altında yapımcılık yaptı.

Astronot Paula kaybolup hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca, kocası ve kızı gerçeği bulmak için çılgınca bir arayışa girer. Ancak açığa çıktıkça hayatları daha da mahvolmaya başlar ve yeni tehditlerle karşı karşıya kalırlar.

Aşağıda, gizem-drama mini dizisinde kimin kimi canlandırdığına dair oyuncu kadrosu ve karakter rehberi bulacaksınız.

Florian David Fitz sadece bazı senaryoları yazmakla kalmadı, aynı zamanda Sven Groth'un başrolünü de üstlendi. Sven, astronot karısının gizemli kayboluşunu araştırmaya başlayan çaresiz bir kocadır. Fitz'i Jesus Loves Me , The Most Beautiful Day, 100 Things ve Oskars Kleid filmlerindeki önceki rollerinden tanıyabilirsiniz . Onu bir dahaki sefere Der Vierer adlı komedi filminde göreceğiz.

Yuna Bennett , Sven ve Paula'nın küçük kızı Carlotta Groth rolünü canlandırıyor. Sven, Paula'nın kazasının etkileriyle uğraşırken Carlotta'yı korumak için elinden geleni yapar. Bennett oyunculuk dünyasında oldukça yeni, bu yüzden adına pek fazla oyunculuk kredisi yok. Ancak önceki rollerinden bazıları romantik film Die Tänzerin und der Gangster - Liebe auf Umwegen'de ve Netflix'te izlenebilen komedi filmi Hard Feelings'deydi.

Tanınmış Alman aktris Peri Baumeister, ailesinin yanına gitmek üzere uçarken gizemli bir şekilde ortadan kaybolan astronot Paula Groth'u canlandırıyor. Baumeister, tarihi drama dizisi The Last Kingdom'daki Lady Gisela rolüyle tanınıyor . Ayrıca Skylines dizisinde Sara rolünü ve vampir korku filmi Blood Red Sky'da Nadja rolünü oynadı . En son rolü , The Signal'daki Paula rolünün yanı sıra , aile draması filmi Winners'da Bayan Abbel'ı canlandırmaktı .

Kadrodaki diğer oyuncuların listesi ise şöyle:

  • Hadi Khanjanpour Hadi rolünde
  • Sheeba Chadha Mudhi olarak
  • Katharina Schüttler Nora rolünde
  • Nilam Farooq Mira Hiraj rolünde
  • Meret Becker Friederike rolünde
  • Seumas Sargent Jake Mitchell rolünde

Can Ataklı neden yok? Can Ataklı kimdir, Flash TV'den ayrıldı mı? Can Ataklı neden yok? Can Ataklı kimdir, Flash TV'den ayrıldı mı?

The Signal'ın dört bölümünün tamamı artık Netflix'te yayınlanıyor . Gizem-drama dizisini izleyecek misiniz?