Muş’ta feci kaza: 3 ölü, çok sayıda yaralı var! Muş’ta feci kaza: 3 ölü, çok sayıda yaralı var!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen kaza Sudan Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Burhan'ın oğlu Mohamed A. Fettah el-Burhan Rahman'ın hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Peki, Sudan Cumhurbaşkanının oğlu Fettah el-Burhan Rahman kimdir nasıl nerde öldü? İşte detaylar...

Sudan Cumhurbaşkanının oğlu Fettah el-Burhan Rahman kimdir?

Sudan Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Burhan'ın oğlu olan Mohamed A. Fettah el-Burhan Rahman, 2002 yılında doğmuştu ve henüz 22 yaşındaydı. Rahman, Ankara'da bulunmasının sebebi, Atılım Üniversitesi'nde eğitim almasıydı. Atılım Üniversitesi, kaza yerine yakın bir konumda bulunuyordu.

Mohamed A. Fettah el-Burhan Rahman, motosikletiyle seyir halindeyken önünde ilerleyen bir hafif ticari araca çarpması sonucu ağır yaralandı.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde durumunun ciddiyeti tespit edilen Rahman, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen genç Rahman, yapılan tıbbi müdahalelere yanıt vermedi ve yaşamını yitirdi.

Sudan'ın fiili lideri olan askeri komutan General Abdülfettah el Burhan'ın oğlunun ani ölümü, hem Sudan'da hem de uluslararası alanda büyük bir üzüntüye neden oldu. Rahman'ın ölümü, ailesi ve yakın çevresi tarafından büyük bir şok ve üzüntüyle karşılandı.

Rahman'ın vefatıyla birlikte, Sudan Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Burhan ve ailesine başsağlığı dileklerini iletmek için pek çok kişi ve kurum tarafından taziye mesajları yayımlandı.