Sosyal medyanın dikkat çeken isimlerinden biri haline gelen Diyarbakırlı iş adamı ve mafya lideri Tekin Kartal'ın ölümüne dair çıkan iddialar, geniş bir kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ediyor. Peki, Tekin Kartal öldü mü? Tekin Kartal kimdir? Tekin Kartal vuruldu mu? Tekin Kartal Nereli? Tekin Kartal Nerede öldürüldü? Tekin Kartal neden öldü? İşte detaylar...

Tekin Kartal kimdir?

Tekin Kartal, Diyarbakır kökenli, iş dünyasında ve yer altı dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiş bir isim olarak bilinir. Hem iş insanı kimliğiyle hem de mafya lideri olarak anılan Kartal, sosyal medya üzerinde de oldukça aktif bir profil sergileyerek geniş bir takipçi kitlesine hitap etmiştir.

Tekin Kartal öldü mü?

Ancak son günlerde Tekin Kartal'ın ölümüne dair çeşitli iddialar gündeme gelmeye başladı. Sosyal medyada Kartal'ın İspanya veya Fransa'da vurularak öldüğüne dair söylentiler yayıldı. Ancak Fatih Bucak sosyal medya hesabından öldüğünü doğrular nitelikte başsağlığı mesajı yayınladı.

Tekin Kartal neden öldü?

Tekin Kartal'ın vurularak öldüğü iddia ediliyor. Bu iddialar henüz kesinleşmiş değil. İspanya'da Tekin Kartal'ın öldüğüne dair haberler yapılmıştır. İspanya'nın bir haber sitesinde yer alan habere göre:

ADD Keşan Şubesi’nden 19 Mayıs açıklaması ADD Keşan Şubesi’nden 19 Mayıs açıklaması

Cumartesi öğleden sonra altı buçukta , Rambla de Prim ile Carrer de Llull arasındaki köşede bir adam öldürüldükten sonra bazalt kanın üzerine düştü . Henüz yakalanmayan kimliği belirsiz bir kişi, onu sırtından, başından beş el ateş ederek infaz etti . Olay yerinde hayatını kaybetti. Çeşitli Türk medyasında yer alan haberlere göre kurban, 1990 yılında Türkiye'de, özellikle de Diyarbakır'da doğmuş olan Tekin Kartal'dır . Soruşturma kaynaklarının ElCaso.cat'e açıkladığı gibi , bu kişi, Avrupa çapında, özellikle de Birleşik Krallık'ta eroin ve kokain kaçakçılığı yapan bir mafyanın lideridir.

Kurbanın geldiği ülkeden gelen çeşitli medyaya göre, her şey adamın Barselona şehrine, Avrupa'nın çeşitli noktalarında kontrol ettikleri eroin ve kokain kaçakçılığıyla ilgili bir iş toplantısı yapmak üzere taşındığını gösteriyor. ve onu satan ve rakiplerine ifşa eden biri tarafından ihanete uğradı. Bazı kaynaklara göre amaç, biri Tekin Kartal'ın kontrolündeki , diğeri ise yine Türk kökenli iki mafya arasındaki mevzileri uzlaştırmaktı . Adam, Almanya'dan geldikten sonra, öldürüldüğü yerin yakınında, şehirde bir otelde kalıyordu.

Bu haberin kesin olduğu bilinmemekle beraber sadece bir İspanyol haber kaynağından alıntıdır.

Tekin Kartal nerede öldürüldü?

Tekin Kartal'ın İspanya'da öldüğüne dair iddialar bulunmaktadır. Bu henüz kesinleşmemiştir. Kesinleştiğinde haberimiz güncellenecektir.

Tekin Kartal'ın ölüm haberleriyle ilgili ne net bilgi Fatih Bucak'ın paylaşımı ve sosyal medyada Tekin Kartal'ın İspanya'da vurularak öldürüldüğü yönünde bilgiler mevcuttur.