Haber: Mustafa Işık

Tokat’ta hakem dünyası ile spora hizmet eden yöneticiler iftar yemeğinde buluştu. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Tokat Şube Başkanlığı ile İl Hakem Kurulu’nun organize ettiği iftar yemeği Tokat Belediyesi Hıdırlık Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Düzenlenen yemeğe Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Tokat Şube Başkanı Murat Akbaş, İl Hakem Kurulu Başkanı Feyzullah Saygılı,  ilimizde görev yapan hakemler ve gözlemciler katıldı.

Tecrübeli futbolcularıyla Galatasaray adım adım şampiyonluğa gidiyor Tecrübeli futbolcularıyla Galatasaray adım adım şampiyonluğa gidiyor

İftar yemeğinin ardından görevli hakemlere Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Tokat Şube Başkanı Murat Akbaş, eşofman, kaban ve çanta dağıtımı yaptı.Whatsapp Image 2024 03 24 At 19.46.51TFFHGD Tokat Şube Murat Akbaş, “Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Tokat Şubesi olarak düzenlediğimiz iftar etkinliğimiz gerçekleştirilmiştir. Etkinliğimize katılım sağlayan hakem ve gözlemci üyelerimize teşekkür ederiz. Ayrıca Eşofman takımlarımızın yapımında destekleri için Valimiz Numan Hatipoğlu’na, Tokat İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Gökçe’ye ve  Şube Müdürü Gürsel Yıldız’a, kaban yapımında destekleri için DİMES A.Ş’ye İftar etkinliğimizin gerçekleşmesine destek olan Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl’e ve Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sönmez’e, Tokat İyi Parti İl Başkanlığına, Şahinler Kerestecilik ve Tunçlar Mini Hal’e Çok teşekkür ederiz.” dedi.