Adolfo Gaich: “Son dakika golleri Avrupa hayalimizden uzaklaştırdı” Adolfo Gaich: “Son dakika golleri Avrupa hayalimizden uzaklaştırdı”

Haber-Foto: Mustafa Işık 

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, spora olan ilgi ve desteğini ifade eden bir konuşma yaparak, yeni dönemde spora ve sporculara yönelik önemli katkılarda bulunacağının sinyallerini verdi. Kendisinin de aktif bir sporcu olduğunu belirten Yazıcıoğlu, rafting, yamaç paraşütü ve dağcılık gibi sporlara merakı olduğunu vurguladı.

Belediye Başkanı, “Ben de bir sporcuyum. Bu yüzden spora düşkün biri olduğumu bilin. İnşallah bu yeni dönem sizler için de, benim için de hayırlı olur” diyerek, Tokat'ta sporun ve sporcuların gelişimi için daha fazla yer alacağını belirtti. Yazıcıoğlu, spora verdiği değerin, şehrin huzuru ve refahı için önemli olduğunun altını çizerek, “Sizin huzurlu olmanız Tokat'ın huzuru demektir. Sizin iyi olmanız Tokat'ın iyi olması demektir” ifadelerini kullandı.

Tokat'ın spor alanında daha iyi yerlere gelmesi için belediye olarak önayak olacaklarını ve bu süreçte merkezi hükümet ile milletvekillerinin de desteğinin önemli olduğunu belirten Yazıcıoğlu, Tokat Milletvekili ile birlikte spora ve sporculara destek olma konusunda birlikte hareket edeceklerini aktardı.

Ayrıca, geçmişte voleybol alanında önemli başarılar elde eden Tokat Belediye Plevnespor’un yeniden kazanması için gerekli adımların atılacağını ve amatör spor gruplarına desteklerin artırılacağını ifade eden Başkan Yazıcıoğlu, “Sizin yükselmeniz demek Tokat'ın yükselmesi demek. Bir talebiniz, bir isteğiniz olduğunda da benim kapımın sonuna kadar açık olduğunu bilin” diyerek, sporcuların ve spor camiasının her zaman yanında olacağını belirtti.