TFF 3. Lig Play-off 1. Turu’nda Alanya Kestelspor’u 1-0 yenerek 2. Tura geçen Tokat Belediye Plevnespor, 2. Tur’da rövanşlı maçın ilk ayağını Tokat Gaziosmanpaşa Stadı’nda Muş 1984 Muşspor’a karşı oynadı.

Oflu Hoca Cemal Terzioğlu kimdir, öldü mü, neden öldü, kaç yaşıdaydı? Oflu Hoca Cemal Terzioğlu cenazesi ne zaman? Oflu Hoca Cemal Terzioğlu kimdir, öldü mü, neden öldü, kaç yaşıdaydı? Oflu Hoca Cemal Terzioğlu cenazesi ne zaman?

HAKEMLER VE KADROLAR

06 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 16.00’daki maçta hakem Davut Dakul Çelik düdük üfledi. Mahmut Gülle, Ferhat Çalar yardımcı hakem, Berkay Erdemir dördüncü hakem olarak görev yaptı.

Tokat Belediye Plevnespor Teknik Direktörü Semih Tokatlı, Muş 1984 Muşspor maçı için sahaya sürdüğü ilk 11’de kaleci Ebubekir Elihoş, Muhsin Polat, Kadir Enes Kıra, Berk Kal, Furkan Şan, Yücel Yıldırım, Ozan Kılıçoğlu, Eren Kaya, Burak Evren, Batuhan Yılmaz ve Muhammed Emir Özbilen’e forma verdi.

Yedeklerde Arda Karademir, Ayhan Gençtürk, Abdülkadir Sönmez, Artun Kütükçü, Yakup Durmaz, Faikcan Engin, Emir Can Çelik, Özgür Sürer, İsmail Can Fidan ve Umutcan Yenisoy bekledi.

Muş 1984 Muşspor Teknik Direktörü Ercümend Hülakü Coşkundere’nin ilk 11’inde kaleci İlker Günay, Salih Zafer Kurşunlu, Efe Karaoğlu, Atalay Gürel, Mahsun Çapkan, İlker Avşar, Ahmet Abdullah Çakmak, Furkan Gedik, Mervan Yusuf Yiğit, Kadir Yazıcı ve Yusuf Yıldırım’a forma verdi.

Yedeklerde Doğukan Kaya, Mehmet Aslanboğa, İsa Nalbant, Mehmet Ersavaş, Ebu Sıddık Çelik, Taha Tunç, Ozan Papaker, Muhammet Fatih Yıldırım, Ömer Çetinbaş ve Canberk Dilaver bekledi.

MAÇTAN BİLGİLER

Tokat Belediye Plevnespor taraftarları play-off 2. Tur maçı icin Tokat Gaziosmanpaşa Stadı’nda coşkulu bir ortam oluşturdu. Kapalı tribün tamamen dolarken, maraton tribünündeki kalabalık tezahüratları ile takımını motive etti. Muş ekibinin bir grup taraftarı da kale arkasında yerlerini aldılar ve Aşk Sana Benzer pankartını astılar. Protokolde Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir, eski Tokat Belediye Başkanı Prof. Dr. Adnan Çiçek, MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eger, Kulüp Yöneticileri, sivil inisiyatif kuruluşları başkanları yer aldılar. Maçın canlı yayınını TFF kanalı verdi.

            Rövanşlı maçın ilkinde saat 16.00’da hakem Davut Dakul Çelik’in üflediği düdükle başlayan maçın ilk 45 dakikası 0-0’lık beraberlikle bitti.

            Maçın ikinci yarısında dakikalar 73’ü geldiğinde Muş ekibinin atağında 10 numaralı Ahmet Abdullah Çakmak ceza sahası önüne doğru pas atılan topa gelişine bir vuruşla filelere gönderdi ve deplasmanda Muş ekibi 0-1 öne geçti. Tokat ekibi gol için yüklendiğinde Berk Kal ile bir pozisyonda gole çok yaklaştı ama top auta gitti. Maçın 90 dakikası 0-1 ile geçerken uzatma dakikasına 6 dakika verildi. Bu bölümde de başkaca gol çıkmayınca, 2. Tur ilk maçında Muş 1984 Muşspor 0-1’lik galibiyetle avantajını evine taşıdı.

            Tokat Belediye Plevnespor, rövanşta 0-1’lik yenilginin altından kalmak için 10 Mayıs 2024 Cuma günü Muş deplasmanında olacak. Tura geçebilmesi için en az 2 farklı skorla maçı kazanması gerekecek.