Haber-Foto: Mustafa Işık

Tokat Belediye Plevnespor As Başkanı Mehmet Elibol, TFF 3. Lig Play-Off 2. Tur ilk maçında Muş 1984 Muşspor futbol karşılaşmasında gösterdiği performansı değerlendirirken, rakip takımın güçlü olduğunu ve tecrübeli futbolculardan oluştuğunu belirtti. Elibol, maçın kaderinin tesadüf bir golle rakip takıma geçtiğini dile getirirken, kendi takımının da galibiyeti hak ettiğini vurguladı.

As Başkan Elibol, oyuncularının gösterdiği mücadeleden gurur duyduğunu ifade ederek, "Bu çocuklar her şeyi hak ediyorlar. Allah bin kere razı olsun." şeklinde konuştu. Takımının küme düşme tehlikesine rağmen Play-Off'a yükselmesini büyük bir başarı olarak nitelendiren Elibol, taraftarlarından destek istedi.

"Herkesin küme düşer diye beklediği bir takım buralara geldi." diyen Elibol, taraftarlara çağrıda bulunarak, "Bu çocuklar bunu hak ediyor. Seyircimiz bu takımı sonuna kadar alkışlasın. Destek olsun." ifadelerini kullandı.

U16 Erkekler Türkiye Şampiyonası Edirne'de başlıyor U16 Erkekler Türkiye Şampiyonası Edirne'de başlıyor

Takımının gelecek maçına da değinen As Başkan Elibol, "Cuma günü de deplasmana gideceğiz. Tabii her şey belli olmaz. Ne olacağı belli değil ama buradaki maçı galip gelsek daha umutlu olacaktık." şeklinde konuştu.