Tokat ilinde elektrik kesintisi uygulanacak. Çamlıbel Elektrik Dağıtım Şirketi'nin duyurusuna göre, 11 Mayıs 2024 tarihinde saat 09:00 ile 16:00 arasında üç farklı bölgede şebeke çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.

Başkan Çolakbayrakdar: “Kayseri’mizin en eşsiz kütüphanesi, gençlerimize armağan olsun” Başkan Çolakbayrakdar: “Kayseri’mizin en eşsiz kütüphanesi, gençlerimize armağan olsun”

İlk iki kesinti, Tokat ilinin merkezinde bulunan Güzelce Köyü ve Günçalı Köyü bölgelerini etkileyecek. Saat 09:00'da başlayacak olan kesinti, iş sağlığı ve güvenliği önlemleri gözetilerek gerçekleştirilecek. Bu bölgelerdeki aboneler, 16:00'ya kadar elektrik kesintisiyle karşılaşabilirler.

Üçüncü kesinti ise Tokat Niksar'a bağlı  Yusufşah Mahallesi'ni etkileyecek. Saat 09:00'dan 13:00'e kadar devam edecek olan bu kesinti de şebeke çalışmaları sebebiyle gerçekleştirilecek. Çalışmaların iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uygun olarak yapılacağı belirtildi.

Elektrik kesintilerinin yaşanacağı bölgelerde, vatandaşların gerekli önlemleri alarak kesinti süresince elektriksiz kalmamaları önem taşıyor. Kesintilerin belirtilen saatler arasında tamamlanması planlanıyor ancak süreçte oluşabilecek herhangi bir aksaklık durumunda yetkililere başvurulması gerekiyor.

Bu kesintilerin, elektrik şebekesindeki güvenliği ve kalitesini artırmak amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi. Kamuoyuna yapılan duyuruda, kesintilerin vatandaşların güvenliği ve hizmet kalitesi açısından önemli olduğu vurgulandı.