21 Nisan 2024 tarihinde Tokat ilinde bir dizi elektrik kesintisi planlanmaktadır. Kesintiler, elektrik şebekesinde yapılacak çalışmalar nedeniyle gerçekleştirilecektir. İş sağlığı ve güvenliği gözetilerek planlanan kesintilerin detayları şu şekildedir:

TOKAT Merkez ve Söngüt Köyü Bölgeleri: 08:30 ile 16:00 saatleri arasında şebeke çalışması sebebiyle elektrik kesintisi yapılacaktır.

TBMM'de kanun teklifi görüşmeleri sürecek TBMM'de kanun teklifi görüşmeleri sürecek

TOKAT Merkez, Karkın, Karkıncık, Kızık, Ortaören, İhsaniye ve Kızılkaya Köyleri: 12:00 ile 15:00 saatleri arasında şebeke çalışması sebebiyle elektrik kesintisi yapılacaktır.

TOKAT, Erbaa, Endikpınar, Evciler, Küplüce, İverönü Köyleri: 09:00 ile 10:30 saatleri arasında yatırım çalışması sebebiyle elektrik kesintisi yapılacaktır.

TOKAT, Niksar, Merkez, Yolkonak Kasabası Merkez, Yolkonak Kasabası Yeşilyurt Mahallesi, Yolkonak Katıpgölü Mahallesi, Yolkonak Kasabası Aybastı Mahallesi: 09:00 ile 15:30 saatleri arasında şebeke çalışması sebebiyle elektrik kesintisi yapılacaktır.

TOKAT, Yeşilyurt, Çerkezdanışment Köyü: 09:00 ile 10:00 saatleri arasında şebeke çalışması sebebiyle elektrik kesintisi yapılacaktır.

Bu kesintiler, vatandaşların elektrik kullanımı konusunda dikkatli olmalarını ve belirtilen saatler arasında gerekli önlemleri almalarını öneriyoruz. Güncel bilgilere ulaşmak için yerel elektrik dağıtım şirketi ile iletişime geçilmesi tavsiye edilir.