Bu hafta yağışlı havanın etkisi altında olan Tokat'ta önümüzdeki hafta hava durumu nasıl olacak? İşte detaylar...

Tokat'ta yağışlar kaç gün daha devam edecek? İşte Tokat Hava Durumu

Tokat'ta hava durumu, yaklaşan günler için çeşitlilik gösteriyor. Meteoroloji yetkililerine göre, Pazartesi günü bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık 12 derece ile 5 derece arasında değişecek. Yağış olasılığı %20, nem oranı ise %65 olarak ölçüldü. Rüzgarın hızı saatte 13 kilometreye kadar çıkabilir.

Salı gününe gelindiğinde, parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık 17 derece ile 6 derece arasında değişecek. Yağış olasılığı %10, nem oranı ise %59 olarak tahmin ediliyor. Rüzgarın hızı ise saatte 8 kilometreye düşecek.

Tokat Gezilecek Yerler (12)Çarşamba günü güneşli bir hava bekleniyor. Sıcaklık 22 derece ile 8 derece arasında değişecek. Yağış olasılığı %0, nem oranı ise %43 olarak ölçüldü. Rüzgar hızı ise saatte 8 kilometre olarak öngörülüyor.

Perşembe ve Cuma günleri parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Perşembe günü sıcaklık 25 derece ile 11 derece arasında, Cuma günü ise 26 derece ile 14 derece arasında değişecek. Yağış olasılığı %0 ve %20 olarak sırasıyla belirtilirken, nem oranları %40 ve %45 olarak ölçüldü. Rüzgar hızları ise sırasıyla saatte 6 ve 10 kilometre olarak tahmin ediliyor.

Hafta sonu ise yağışlı bir hava bekleniyor. Cumartesi günü bazı bölgelerde sağanak yağış olması öngörülüyor. Sıcaklık 24 derece ile 12 derece arasında değişecek. Yağış olasılığı %70, nem oranı ise %50 olarak ölçüldü. Rüzgar hızı saatte 18 kilometreye kadar çıkabilir.

Yağmurlu Meydan22

Pazar günü ise gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Sıcaklık 20 derece ile 10 derece arasında değişecek. Yağış olasılığı %70, nem oranı ise %66 olarak ölçüldü. Rüzgar hızı saatte 11 kilometreye düşecek.

Keşan Kent Müzesi Koordinatörü Aslı Avcı, Müzeler Günü’nü kutladı Keşan Kent Müzesi Koordinatörü Aslı Avcı, Müzeler Günü’nü kutladı

Tokat'ta hava durumuyla ilgili bu bilgiler, vatandaşların günlük aktivitelerini planlarken dikkate almaları için önem arz ediyor. Meteoroloji yetkilileri, özellikle hafta sonu yağışlı hava koşullarına karşı dikkatli olunması konusunda uyarıyor.