Kanal D'de üç sezondur izleyicilerle buluşan ve büyük bir beğeni toplayan Yargı dizisi, final yapmaya hazırlanıyor. Son sezonuyla ekranlara veda edecek olan dizi, yolculuğunu tamamlama aşamasında. Peki Yargı ne zaman kaçıncı bölümde final yapacak? Yargı dizisi bitiyor mu? İşte detaylar...

“Yalan” konusu ne? Melike karakterinin karşılaşacağı  zorluklar neler? “Yalan” konusu ne? Melike karakterinin karşılaşacağı  zorluklar neler?

Yargı ne zaman kaçıncı bölümde final yapacak?

Seyircilerin büyük beğenisini kazanan, pazar günleri ekranlara gelen ve izleyicileri her bölümde heyecan dolu anlar yaşatan Yargı dizisi, macerasını sonlandırmaya hazırlanıyor. Ay Yapım imzası taşıyan ve hem Türkiye'de hem de yurt dışında büyük bir izleyici kitlesine ulaşan  Yargı dizisi, macerasını sonlandırıyor. Ekranlarda fırtınalar estiren ve prestij projeler arasında gösterilen dizi, planlamada bir değişiklik olmazsa mayıs ayının son haftası 95. bölümüyle final yapacak. 

Yargı dizisi bitiyor mu?

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu gibi başarılı oyuncuları bir araya getiren Yargı dizisi, Mayıs sonunda ekranlara veda edecek. Dizinin başarısının arkasındaki kalem Sema Ergenekon, finalin ardından yeni projelere adım atmaya hazırlanıyor. Yazarın, özellikle dijital alanda yapacağı çalışmalar sektör tarafından büyük bir merakla bekleniyor.