Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki heyecan dolu bölümünde tanışacağımız Halil Aksakar, 34 yaşında ve bekar. Manisa kökenli olan Aksakar, Şanlıurfa'da sevkiyat uzmanı olarak çalışmaktadır. Peki, Yemekteyiz Halil kimdir? Halil Aksakar nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Yemekteyiz Halil evli mi? İşte detaylar...

Yemekteyiz Halil kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacısı Halil Aksakar, 34 yaşında ve bekar. Manisa kökenli olan Aksakar, Şanlıurfa'da yaşamaktadır. Mesleği sevkiyat uzmanlığıdır. Kökeni Makedonya'ya dayanmaktadır.

Psikolog Buse Aydın kimdir, kaç yaşında? Psikolog Buse Aydın ne yaptı? Psikolog Buse Aydın kimdir, kaç yaşında? Psikolog Buse Aydın ne yaptı?

Halil Aksakar mesleği ne?

Rüzgar tirbünleri firmasında 7 yıldır çalışmaktadır.

Halil Aksakar'ın katılımıyla programda heyecan dorukta! Haftanın ilk gününde yarışmacı koltuğuna oturan Aksakar, izleyicileri kendine hayran bırakmaya hazırlanıyor. Program boyunca izleyicilere lezzetli yemekler sunacak ve yarışmanın tadını çıkaracak.

Halil Aksakar evli mi?

Halil Aksakar bekardır.

Halil Aksakar, genç yaşına rağmen işinde deneyimli bir uzman olarak biliniyor ve yemek konusundaki yeteneklerini herkese göstermek için sabırsızlanıyor. Onun hikayesi ve yetenekleri, programın ilerleyen bölümlerinde daha da netlik kazanacak.