YOLCU TRENİ 8 YIL ARADAN SONRA İLK KEZ ZILE'DE

            Zile Lojistik Şefliği’nde ilk gün heyecanı yaşandı. Zile Lojistik Şefi Serdal Deniz, Zile Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa TAŞTAN, Tokat İl Genel Meclis Üyesi Kenan Can ve Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ilk yolcu treninin gelişiyle birlikte Zile’den Samsun’a gitmek üzere ilk bileti alan hemşehrimizi karşıladılar ve ilk gün yolcularını Samsun’a uğurladılar.

            Sivas – Samsun bölgesel yolcu treni Sivas’tan Perşembe, Cumartesi, Pazartesi, Samsun’dan Cuma, Pazar ve Salı günü hareket edecek. Sivas’tan kalkış 08.40’ta Samsun’a varış 16.43’te olacak. Aynı şekilde Samsun’dan kalkış 08.30 iken Sivas’a varış 16,37 olacak.

TOKAT PARKURUNDA EN ETKİN YER ZİLE ŞEFLİĞİ

            Sivas – Samsun arasındaki yolcu treninin Tokat Parkurunda başta Zile Lojistik Şefliği olmak üzere, Turhal, Artova ve Yeşilyurt’ta heyecan var. Zile Lojistik Şefliği’nce, 27 Nisan Perşembe günü başlayacak seferler için bir ön duyuru yapıldı ve “güzel bir haberimiz var. Haber salın dört bir yana. Samsun, Turhal, Zile, Sivas / Sivas, Zile, Turhal, Samsun… Yolcu trenimiz ilk seferine bu Perşembe başlıyor.” denildi.

SEFER SAATLERİ

            Zile Lojistik Şefliği’nden yapılan paylaşımda yolcu treni saatleri de duyuruldu.

Turhal’a geliş saati 12:57, çıkış saati 12:59, Zile’ye geliş saati 13:16, çıkış saati 13:21 olacak.

SİVAS – SAMSUN ARASI TÜM PARKUR

            Sivas – Samsun arasındaki demiryolunda yolcu treninin uğrayacağı tüm parkurda şu istasyonlar var.

            Sivas, Kalın, Menteşe, Yıldızeli, Sandal, Subaşı, Çamlıbel, Cizözü, Özdere, Topulyurdu, Yeşilyurt, Kunduz, Artova, Yenice Durağı, Gümüşyurt, Güzelbeyli, Yıldıztepe, Zile, Turhal, Samurçay, Kızoğlu, Kızılca, Ovasaray, Kayabaşı, Eryatağı, Amasya, Boğazköy, Suluova, Hacıbayram, Havza, Bekdiğin, Ladik, Kavak, Germiyan, Çukurbük, Çiftlik, Boğaziçi, Çelikalan, Meşelidüz, Demirciköy, Samsun.