BUGÜN SİZİN DOĞUM GÜNÜNÜZ İSE; 

Doğum gününüzde bir Güneş-Neptün bağlantısı, yaratıcı ve sanatsal güçleriniz için harikalar yaratacak ve eğer akılınızı doğru kullanırsanız, bunu değerlendirmenin yollarını bulacaksınız. Yine de imkansızı beklemeyin. Başınız bulutların arasında kaybolsa bile ayaklarınızı yerde tutun.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan):

Bugün yıldızların size mesajı şu; yakınlarınızın ve iş arkadaşlarınızın da istediklerini almasına izin verirseniz hayattan istediğinizi elde edeceğinizdir. Başarı için basit bir formül: başkalarına iyi davranın, onlar da size iyi davranacaklardır.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs):

Bugün hassas bilgileri kendinize saklamanız için doğru zaman. Çünkü yanlış türden insanlar bunu öğrenirse, sonuçları hoşunuza gitmeyecektir. Bilgi, başka herhangi bir şey gibi alınıp satılabilen bir metadır. Onun kıymetini bilin.

İKİZLER (22 Mayıs - 21 Haziran):

İşleri başkalarına yaptırma yetkiniz olabilir ama bu, o yetkiyi kullanmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Gezegenler, bugün işleri halletmenin en iyi yolunun zorlamak yerine önermek ve davet etmek olduğunu gösteriyor. Tılsımı açın.

YENGEÇ (22 Haziran - 23 Temmuz):

Bir kez daha sebepsiz yere endişeleniyor gibi görünüyorsunuz ve bunun devam etmesine ne kadar izin verirseniz, hayallerinizden ve hedeflerinizden o kadar uzaklaşacaksınız. Uzaktan gelen haberler size, düşündüğünüzden daha iyi bir hayat sürdüğünüzü hatırlatacak.

ASLAN (24 Temmuz - 23 Ağustos):

Sizden çok daha yavaş düşünen ve hareket eden insanlara kızmamaya çalışın. Sabırsızlığınızı hissederlerse bu, üzerlerinde daha fazla baskı oluşturabilir ve onları yalnız bıraktığınızda yapacaklarından daha kötü bir iş çıkarabilirler.

BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül):

Bugün işverenlerle ve diğer önemli insanlarla tanışırken verdiğiniz ilk izlenimin iyi bir izlenim olduğundan emin olun, çünkü başka bir şansınız olması pek mümkün değil. İşinizin ve sorumluluklarınızın zirvesinde olduğunuzdan emin olmaları gerekir.

TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim):

İş yükünüz bugün beklediğinizden daha ağır olabilir ve bu akşam biraz boş zaman geçirmek istiyorsanız yardım almanız gerekecek. Size seve seve yardım edecek bir sürü insan var ama onlar aklınızı okuyamıyorlar - o yüzden sorun.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım):

Sizin için büyük bir endişeye neden olan bir durum hakkında daha rahat olmaya çalışın. Daha büyük şemada, muhtemelen gerçek bir önemi yoktur, bu yüzden endişelenmeyi bırakın ve kendinizi sonunda iyi olacağına inandırın - ve olacak.

YAY (23 Kasım - 21 Aralık):

Bugün arkadaşlarınızı, akrabalarınızı ve meslektaşlarınızı sizin için bir şeyler yapmaya ikna etmek için cazibenizi kullanın, ancak onlara yerine getiremeyeceğiniz türde ödüller vaat etmeyin. Onlar için ne olduğunun önemi yok, senden hoşlandıkları için yardım edecekler.

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak):

Gösterdiğiniz çabalar şu anda iyi yönde ilerliyor, ancak çok fazla şey üstleniyorsunuz. Çok sorumluluk edindiğiniz için başarılabilecek olanın yetersiz kaldığını görme tehlikeniz var. Kimse sizden her şeyi yapmanızı beklemiyor.

KOVA (21 Ocak - 19 Şubat):

Zodyakın hava işaretlerinden biri olarak, güçlü duygu gösterilerini biraz utanç verici bulabilirsiniz, ancak bugün sevginiz herkesin görmesi için sergilenecek. Sevdiklerinizin ne kadar özel olduğunu düşündüğünüze hiç şüphe yok. Fakat çok fazla sevgi göstermek geri tepebilir. Unutmayın.

BALIK BURCU (20 Şubat - 20 Mart):

Planlarınızın ters gitmesi durumunda çok büyük sonuçlara yol açabilecek riskler almayı düşünüyor olabilirsiniz. Her şeyi mahvetmediğinizden emin olmanın en iyi yolu, geçmişte benzer riskleri almış kişileri incelemektir. Hatalarınızdan ders alın.