(Haber: Bekir Binbaş)

 Geçen sezon Niksar Belediye Spor Kulübü Futbol Takımının BAL’da formasını giyen Barış Demir’in Bursa’da kalp krizinden vefat ettiğinin öğrenilmesi futbol camiasında derin bir üzüntü yaşattı.

BURSA’DA VEFAT ETTİ

27 yaşındaki futbolcu Barış Demir kalbine yenik düştü. Bölgesel Amatör Lig’de bulunan Yenişehir Belediyespor’da sol bek olarak forma giyen başarılı futbolcu Barış Demir (27) ikamet ettiği merkez Yıldırım ilçesi Samanlı mahallesindeki evinde kalp krizi geçirerek öldü. Herkes tarafından sevilen başarılı futbolcunun ani ölümü futbol camiasını yasa boğdu. Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın yaptığı açıklamada, “Kentimiz için çok önemli bir futbolcuydu. Kendisini çok severdik. Acımız büyüktür” dedi. Genç futbolcunun cenazesi dün Bursa'nın Yıldırım ilçesi Samanlı mahallesinde toprağa verildi.

NİKSAR’DA HÜZÜN VAR

2020-2021 Sezonunda Niksar Belediyespor’da forma giyen Barış Demir’in kalp krizinden vefatı Niksar’da da üzüntü yaşattı. Niksar Belediye Spor Kulübü, sosyal mecra hesaplarından paylaşımda bulundu ve “kardeşimizin ani vefatını üzüntüyle öğrendim. Kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. Üzgünüz.” ifadelerine yer verdi. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan da paylaşım yaptı ve “2020-2021 sezonunda takımımızda forma giyen Barış DEMİR kardeşimizin kalp krizi geçirerek aramızdan ayrıldığı haberini derin bir üzüntü duyarak öğrenmiş bulunmaktayız. Barış DEMİR kardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.” diye yazdı.