Erbaa Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından düzenlenen ve ilki 16.10.2019 tarihinde başlayan ''Aile Okulu Dersleri''18.12.2019 tarihinde gerçekleştirilen son hafta semineriyle tamamlandı.

Erbaa müftülüğü konferans salonunda her Çarşamba 13.00 da 150 katılımcıyla başlayan '' Aile Okulu Dersleri'' düzenlenen belge takdimiyle sona erdi.

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından gerçekleştirilen ''Aile Okulu Dersleri'' projesinde, Kur'an ve sünnet perspektifinde aile, ailede iffet ve mahrumiyet, hak ve sorumluluklar, merhamet ve duygu eğitimi, sevgi ve iletişim, ailemde yaşlı ve engelli var, ailemde çocuk ve genç var, beslenme ve helal gıda, çevre ve tüketim ahlakı gibi konu başlıklarında her hafta farklı bir konuk tarafından seminerler verildi.

Son hafta ilçe müftülüğü konferans salonunda düzenlenen derse ilçe vaizi Serpil Güreldi katılarak, düzenledikleri ''Aile Okulu Dersleri'' projesi ile ilgili özet bilgiler verdi. Kur'anı kerim tilaveti ile başlayan son hafta seminerinde sinevizyon gösterimi sonrası seminer veren konuşmacılara plaket takdim edildi ve katılımcılara derslere katılım belgeleri verildi.

Erbaa müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından projelendirilen ''Aile Okulu Dersleri''ne katılan katılımcılar, düzenlenen kurstan istifade ettiklerini belirterek ilçe müftülüğüne ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.