Haber: Arzu Kaymak

 

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için duyurulan aday adaylık başvuruları parti merkezlerinde devam ediyor. Aday Adayları gönül verdikleri parti binalarına giderek başvurularını yapıyor. İl Başkanlıklarında yoğun katılımla milletvekillerin aday adaylıkları başvuruları için mesaisi içerisinde. Ak Parti’de başlayan aday adaylığı başvuru sürecinde İnşaat Mühendisi Fatih Yılmaz ve İş İnsanı Mahmut Yedirir, İl Başkanlığı’nda başvurusunu gerçekleştirdi.

İnşaat Mühendisi Fatih Yılmaz ve İş İnsanı Mahmut Yedirir, aday adaylık için gittiği Ak Parti İl Başkanlığı’nda açıklamalarda bulundular.

“REİSİ CUMHURUMUZU YİNE O SANDIKTAN BİRİNCİ ÇIKARACAĞIZ”

Fatih Yılmaz, “Bu süreçte beni destekleyen yakınlarıma il başkanlarıma ve parti üyelerine çok teşekkür ederim. İnşallah 14 Mayıs 2023 seçimlerinde çok güçlü olacağız ve beraber olacağız. Geçmişte başardığımız gibi reisi cumhurumuzu yine o sandıktan birinci çıkaracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın, genciz güçlüyüz” dedi.

TOKAT’IMIZA VE MEMLEKETİMİZ İNSANLIĞINA HİZMET İÇİN BİSMİLLAH DİYEREK YOLA ÇIKTIK

İş İnsanı Mahmut Yedirir, “Bu dönem Ak Parti Tokat Milletvekili Aday Adaylığı için başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. Bu dönem Allah kısmet ederse Tokat’ımıza ve memleketimiz insanlığına hizmet için bismillah diyerek yola çıktık. Çıktığımız bu yolda rabbim utandırmasın.” şeklinde konuştu.