Ak Parti Tokat Milletvekili Aday Adaylığı için müracaat eden ilk kadın adayı, partinin emektarı, uzunca yıldır Kadın Kolları Başkanlığını yürüten, Tokat Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi'nde görev yapmış HAVVA SABUNCUOĞLU oldu.

"Haydi Bismillah...

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte partimizin kuruluşundan bugüne bu kutlu davanın bir neferi olmaktan gurur duyuyorum. 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu İl Başkanlığımızda gerçekleştirdim. Çıktığımız bu kutlu yolda Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. #TürkiyeİçinHemenŞimdi" diyerek AK Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir'e dilekçesini veren Havva Sabuncuoğlu'na partililerin sosyal mecrada destek paylaşımları oldu.

O paylaşımlardan biri şöyleydi:

* Teşkilatımızın ablası, teşkilatımızın annesi uzun yıllar bizden şefkat ve desteklerini esirgemeyen kıymetli büyüğüm, saygıdeğer ablam Havva Sabuncuoğlu'na aday adaylığı sürecinde başarılar diler, yıllarca hizmet ettiği davamıza katkılarını mecliste devam ettirmesini temenni ederim. / Rıdvan Daştan