(Haber: Arzu Kaymak) 

Ak Parti’de son 8 yıldır İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan Mesut Aktürk’ün 18 Haziran 2022 tarihinde yaptığı yazılı açıklamayla görevini bıraktığını duyurmasının ardından, İl Gençlik Kollarına yeni atama yapıldı. Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Aldemir, 25 Temmuz Pazartesi günü sosyal mecra hesabından yaptığı bir paylaşımla hem yeni atamayı duyurdu hem de bu zamana dek görevini yürüten Mesut Aktürk’e teşekkür etti.

            Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Aldemir’in İl Gençlik Kolları ataması için yaptığı paylaşımda “Tokat İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanan Rasul Akyürek kardeşime yeni görevinde başarılar diler, görevi devreden Mesut Aktürk'e şimdiye kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

            Görevi bırakan Mesut Aktürk de yeni atama sonrası bir paylaşımda bulunarak “birlikte yol yürüdüğümüz kıymetli Kardeşim ,Gençlik Kollarında İnsan haklarından sorumlu Başkan yardımcımız görevi başarı İle yürüteceğine inandığım Rasul Akyürek İl Gençlik Kolları Başkanı olarak Genel merkezimiz tarafından atanmıştır.Kendisine başarılar diliyor hep birlikle aynı hedefe durmadan devam edeceğiz. Hedef 2023. Tokat Gençliği için Durmak yok.” ifadelerini kullandı.

            Rasul Akyürek’in Ak Parti İl Gençlik Kolları atamasının yapılması sonrasında AK Partili Tokat Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl ve İlçe Parti Yöneticileri sosyal mecra hesaplarından tebrik paylaşımları yaptılar.

BAŞKAN AKYÜREK’TEN YAZILI AÇIKLAMA

            Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığını üstlenen Rasul Akyürek dün yazılı bir açıklama yayınladı. “Değerli Dava Arkadaşlarım” hitabıyla başlayan açıklamada “Genel Merkez Gençlik Kollarımızın yaptığı istişare ve değerlendirmeler neticesinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız sayın Eyyüp Kadir İnan’ın takdirleri ile Tokat Gençlik Kolları Başkanlığı vazifesi şahsıma tevdi edilmiştir.” İfadeleri yer aldı.

            Rasul Akyürek açıklamasında “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, partimizin çizmiş olduğu istikamette 2023 hedeflerimizi en güçlü şekilde gerçekleştireceğiz. Her bir genç kardeşimizin kapısını çalmaya, yanında olmaya, gönlüne girmeye çabalayarak, Tokat’ımızın her sokağına izimizi bırakmak için var gücümüzle çalışacağız.” mesajı verdi.