(Haber-Foto: Mustafa Işık)

13’üncü Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci dönem Milletvekilliği seçimlerine 1 günden az bir süre kala partililer saha çalışmalarına hız verdi. Türkiye’nin ikinci yüz yılı için önem arz eden 14 Mayıs seçimleri için Ak Parti Tokat kurmayları çalışmalarını sürdürüyor. Ak Parti Tokat 3’üncü sıra Milletvekili Adayı Cüneyt Aldemir, Sulusokak’taki esnafı ziyaret etti. Esnaflardan destek isteyen Aldemir yaptığı açıklamasında,Türkiye Yüzyılı’nın 14 Mayıs'tan itibaren kurulacağını ifade etti. Milletvekili Adayı Cüneyt Aldemir, “Türkiye'deki siyasi konjonktürün AK Parti'ye tamamen evrildiğini, özellikle de İstanbul mitinginden sonra kararsız kesimin de tamamen AK Parti'ye yöneldiğini ve siyasi gelişmelerde de biliyorsunuz. Her gün yeni bir atraksiyon yaşanıyor.  Ak Parti şu anda tamamen iktidara geldiğini zaten tüm Türkiye'ye ispat etmiş durumda.” dedi.

“TOKAT RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I YENİDEN TÜRKİYE YÜZÜNÜ YARATMAK İÇİN HER TÜRLÜ ÇABA İÇERİSİNE GİRMİŞ”

Ak Parti Tokat 3’üncü sıra Milletvekili Adayı Cüneyt Aldemir, “halkın mitinglerdeki o büyük coşkusu ve aynı zamanda biz hangi köye gidiyorsak, hangi beldeye gidiyorsak, merkezde yaptığımız Süleyman Soylu Bakanımızın mitinginde de görüldüğü üzere Tokat kararını vermiş durumda. Tokat Ak Parti demiş. Tokat Recep Tayyip Erdoğa’ı yeniden Türkiye yüzünü yaratmak için her türlü çaba içerisine girmiş. Bizler de zaten seçim süreci içerisinde Tokat'ta adım basmadığımız ne köy kaldı ne belde kaldı. Ne ilçe kaldı. Allah'a çok şükür tüm Tokatlılarımızın teveccühü de had safhada hem bizlere hem de Cumhurbaşkanımızın kendilerini orada görmek için çaba sarf ediyorlar.” diye konuştu.

GENÇLERİMİZİN TAMAMI AK PARTİ DEMİŞ

Milletvekili Adayı Cüneyt Aldemir, “Türkiye vizyonunu yeniden yaratmak için gençlere ne kadar önem verdiğini zaten her platformlarda söylüyor Cumhurbaşkanımız. Geleceğimizin onlarda olduğunu da gösteriyor. Şu anda 5 milyona yakın yerli seçmenimiz var. Bunların çoğu zaten şu anda AK Partimize üye durumda. 1,5 milyon şu anda üye. Evet, o kadar söyleyeyim. Bazen insanlar diyor, ‘gençler işte kafalarında soru işaretleri var.’ diye. Gençlerimizin kafasında işareti yok. Gençlerimizin tamamı AK Parti demiş, Cumhurbaşkanımızın da ne kadar sevdiğini zaten mitinglerde ve programlarda gösteriyor.” şeklinde konuştu.

“EKONOMİYİ VE SAVUNMA SANAYİYİ GÜÇLENDİREREK DÜNYANIN ÖNDER ÜLKESİ HALİNE GETİRECEK ÇALIŞMALAR”

Aldemir, “Türkiye Yüz Yılı nedir? Bağımsız güçlü, demokratik ayakları üstünde durabilen savunma sayesinde, ekonomisinde ve dünyadaki ilk One Minute demişti. Dünya beşten büyüktür demişti. O ülkülerin arasına girebilen bir Türkiye'yi yaratmak. Bunu da zaten Türkiye yüz yılı içerisinde yeni yapmış olduğu hedeflerle hem ekonomik olarak hem de göstergeler olarak daha üst çıtalara taşıyan bir vizyon sahibi olan Cumhurbaşkanımızın yapacağı ortada aşikar. Bunu da dünyayı zaten bu seçimlerden sonra yaptığı faaliyetlerle bakın her gün yapmış olduğu ekonomiyi düzeltmek açısından, tüm memurlarımıza, işçilerimize vermiş olduğu değeri zaten her gün gösterebiliyorsunuz. Bu ekonomiyi ve savunma sanayiyi güçlendirerek dünyanın önder ülkesi haline getirecek çalışmalar. Türkiye vizyonu bu.” ifadesini kullandı.

“YENİDEN BUNLARA TÜRKİYE'Yİ BÖLDÜRMESİNE MÜSAADE ETMEYİZ”

Millet İttifakına da değinen Milletvekili Adayı Aldemir,“terör sempatizanları şu anda mitinglerde söyledikleri tek cümle şu Apo'yu çıkaracağız. Selahattin Demirtaş’ı çıkaracağız. Yeniden eski Türkiye'yi özleyenler herhalde artık bu altı ittifaka ve HDP'ye oy vermeyeceğini düşünüyoruz. Çünkü niye? 40 bin tane şehidimizin kanıyla sulanan Türkiye'mizde artık eski günler dönmemiz mümkün değil. Bunu da tüm seçmenlerimizin ferasetiyle gerçekleştireceğimize eminiz. Çünkü mitingler bunu söylüyor. İnsanlarımızın vicdanı bunu söylüyor. Tüm dünya kuvvetlerine karşı bu altın ittifak gibi gözükse de masanın altında bir altı bir on altı daha ittifak sayısı var ne yazık ki. Biz tüm dünya kuvvetlerine karşı Türkiye'nin ve Tokat'ın gücünü bunlar büyük bir tokat atarak gerçekleştireceğiz,göreceksiniz seçimlerden sonra. Geçen seçimlerde aldığımız oy oranından daha büyük bir oranda Türkiye Türk milleti ferasetlidir. Vatanını, milletini, bayrağını savunur. Yeniden bunlara Türkiye'yi böldürmesine müsaade etmeyiz diye düşünüyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

“TÜRKİYE YÜZYILI 14 MAYIS'TAN İTİBAREN KURULACAK”

Ak Parti Tokat 3’üncü sıra Milletvekili Adayı Cüneyt Aldemir, “şu anda tüm dünya devletleri bölümü de güçlü ve istikrarlı bir Türkiye istemiyorlar. Bunu da 21 yıldır yaratan Cumhurbaşkanımızı devirmelerinin tek sebebi bu. Devirmek istemelerini. Ama bunlar Türkiye ve hiçbir seçmenimiz müsaade etmeyecektir. Türkiye yüzyılı 14 Mayıs'tan itibaren kurulacak. 14 Mayıs tarihe geçecek bir seçim tarihidir. Dünyanın ve Türkiye'nin kaderinin değişeceği en önemli tarih olarak imza atacak ve damga vuracaktır.” açıklamasında bulundu.