Tokat Merkez’de HÇS Enerji Mühendislik Firması ile özel sektörde ticari işlerini yürütmekte olan Elektrik Elektronik Mühendisi Erol Çağrı Somtürk, başta Tokat Kent Konseyi olmak üzere sivil toplum teşekküllerindeki aktif görevleriyle adından söz ettirmekte. Mezunu olduğu KKTC Yakın Doğu Üniversitesi’nin Kurucu Rektörü Dr. Suat Günsel’in güvenciyle Tokat’ta fahri gönül köprüleri kurması, Tokat şehri ile eğitim ve ticari faaliyetlerde bulunulmasına vesile olmasıyla takdir toplamakta. Sorumluluk bilinciyle sosyal faaliyetlerinin yanı sıra siyasi faaliyetlerinde Tokat Belediye Meclis üyeliği yapmasıyla, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeliği seçimleriyle sahada aktif çalışma ortamlarında bulunmasıyla deneyimini göstermiş durumda.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Elektrik Elektronik Mühendisi Erol Çağrı Somtürk, 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti’den Tokat Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. Somtürk, aday adaylığına ilişkin bilgilendirmesinde “Teşkilatlarımızla, Merkezimiz ve ilçelerimizle hep birlikte bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, Ak Partimiz için, elimizden gelen gayreti seferber edeceğiz. Doğup büyüdüğümüz Tokat’ta Ak Partimizi en iyi yer getirmek için gençliğimizin vermiş olduğu enerjiyle, genç ve yeni yüzlerin siyasette etkin olmasının temenni edildiği bir ortamda mücadelemizi sahada vereceğiz, koşturacağız. Ak Partiye gönül vermiş kardeşlerimizle liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar iktidarda tutacağız.” ifadelerini kullandı.

GAZETEMİZE NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

            Ak Parti Tokat Milletvekili Aday Adayı olan Erol Çağrı Somtürk, eşi Halime Somtürk ile gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç ile sohbet eden Somtürk, 38 yıllık yaşamının her anında doğup büyüdüğü şehr-i Tokat’a en güzel hizmetleri yapmayı, Tokatlının müreffeh, huzur içinde yaşamasına katkı sunmayı hedef bildiğini dile getirdi. Yeni dönemde Tokat Milletvekilliğine aday adaylığı müracaatında bulunarak halkın vekaletine talip olduğunu izah etti.

GAZETECİ FATİH KILIÇ’TAN ÖVGÜ

            Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç, Elektrik Elektronik Mühendisi Erol Çağrı Somtürk’ün aday adaylığı başvurusunda bulunmasına mutlu olduğunu dile getirdi. Kendisini yakınen tanımaktan memnuniyet duyduğunu vurgularken şehre katkısına bire bir şahitliği olduğu ortamda, Onun gibi idealist, girişken, atılımcı, iletişimi kuvvetli, güven veren dostluğu ve emin kişiliğine Milletvekilliği gibi ulvi bir görevin de yakışacağına olan inancını dile getirdi, hayatında başarılar, mutluluklar diledi.