Ak Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan ile Ak Parti İstanbul Milletvekili Eyüp Özsoy sanayi esnafı ile kahvaltıda buluştu. İlçe, belde ve köylere yaptığı yoğun ziyaretlerin ardından Milletvekili Arslan, Cuma sabahında Erbaalı sanayici esnafı ile bir araya geldi.

Milletvekili Mustafa Arslan’ın ajandasında, ticaretin gelişmesi için olmazsa olmaz olan ulaşımla alakalı yapılan çalışmalar da vardı. Esnafa havalimanı ile tamamlanan yolların il ve ilçe ekonomisine sağladığı katkıları anlatan Arslan, Niksar- Akkuş – Ünye bağlantı yolunda önemli bir gelişme kaydedildiğini aktardı. Sanayi esnafının mevcut sanayi sitesinin sorunları ile ilgili taleplerini dinleyen Milletvekili Arslan, daha sonra sanayi esnafını ziyaret etti.

GÜMÜŞALAN KÖYÜNE ZİYARET 

İstanbul Milletvekili Eyüp Özsoy’un köyü olan Gümüşalan Köyü ziyaret edildi. Milletvekilleri Arslan ve Özsoy Gümüşalan Köyünü ziyaret etti. Cuma Namazını burada kılan Arslan ve Özsoy Gümüşalan köyünde yoğun ilgi gördü.

Milletvekilleri Arslan ve Özsoy daha sonra Karayaka Kasabasını, Erbaa Esnaf ve Sanatkârlar Odasını, Erbaa Kefalet Kooperatiflerini ve Erbaa Sanayi ve Ticaret Odasını ziyaret ederek sürdürdüler.

Milletvekilleri Arslan ve Özsoy’un son durağı Kuruçay Mahallesi oldu. Vatandaşlarla sohbet eden Arslan ve Özsoy vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinledi. Başta köyler olmak üzere vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Milletvekili Arslan, belirli periyotlarla yaptığı ilçe ziyaretlerinde vatandaşların nabzını tutuyor.