Aksiad Başkanı Hasan Urhan,Bu programı onurlandırdığınız için, şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ediyor, yüzlerimizde tebessüm ve yarınlara dair güzel umutlarla sizlerle beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyorum dedi.

Urhan, Biraz önce tanıtım filminden de izlediğimiz gibi Tuskon ve AKSİAD’ın kurulduğu günden beri, çok önemli faaliyetlere imza attığını görüyoruz. Tokat Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (AKSİAD) ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak üzere hizmet veren işadamlarının bir araya gelmesiyle kurulan bir Sivil Toplum Kuruluşudur.

Özellikle Tokat’ın ve ülkemizin büyük sorunu olan işsizlik ile mücadelede elimizi taşın altına koyduk. İş dünyasının ihtiyaç duyduğu konularda istihdam garantili meslek kursları açıtık, diğer taraftan da Federasyonumuz KASİF ve Konfederasyonumuz TUSKON işbirliği ile yurt dışına geziler düzenleyerek girişimcilerimizin dış ticaret kapasitesinin yükseltilmesine çalışıyoruz. Bununla beraber firmalarımızın ihtiyaç duyduğu, halkla ilişkiler, müşteri memnuniyeti, satış pazarlama, işgüvenliği, proje eğitimleri vb ayrıca devlet desteklerine yönelik seminer ve proğramlarımız oluyor.

Hasan Urhan Bütün buganizasyonları, Federasyonumuz KASİF ve Konfederasyonumuz TUSKON’un desteği, Tokat’da ise kamu kurumu, yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşlarıyla sağlanan işbirliğinin sonucundataya çıkan sinerjiyle gerçekleştirmekteyiz.

Çatı Kuruluşumuz olan Ticaret zirveleri proğramları hepimizin malumudur. Bugün burada yine Marmara Federasyonumuz 43 üye dernek, 16 000 iş adamı ile bölgesinin en yaygın sivil toplum kuruluşlarından biri olan Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED), çatısı altındaki üyelerin kendi içlerinde iş birliği ve ticareti artırmayı hedefleyen, temelini ikili iş görüşmeleri ve firmaların kendilerini tanıtım faaliyetinin oluşturduğu SEKTÖREL İŞ GELİŞTİRME PROGRAMLARI düzenliyor.

Bu kapsamda, nitelikli satın alma gücüne sahip perakende firmalarımız ile bu sektörlere ürün verebilecek üretici firmaların ürünlerini tanıtmaları ve firma temsilcilerinin ikili iş görüşmeleri yapmaları amacıyla bir araya geldiği “Gıda - Perakende Sektör Buluşması” programı düzenliyoruz.

“Gıda- perakende Sektör Buluşması “ programı, toplamda üç bini aşkın noktada şubesi bulunan market zincirleri, ve günde on binlerce kişiye hizmet sunan catering/cafe/restoran firmalarının katılımıyla büyük satın alma potansiyeline sahip bir iş geliştirme platformudur. Bizde Aksiad olarak Gıdacı Firmalarımızla beraber bu proğrama iştirak edelim düşüncesi ile sizlerle bir araya geldik. Dedi. Amacımız gıda üreticisi üyelerimizin ürünlerini, nitelikli satın alma gücüne sahip perakende sektöründe hizmet veren firmalara tanıtma imkanı sunmaktır.

Bu duygular içinde, sizlere en içten saygılarımızı sunuyor, şeref verdiğinizden dolayı teşekkürlerimi arz ediyorum. Hepinize sağlıklı ve mutlu bir şekilde helal bol kazançlar diliyorum.dedi.