Seyhan bugün kurum amir ve müdürleri, kaymakamlık personeli ve muhtarlarla vedalaştı. Seyhan daha sonra esnaf ve vatandaşlara veda ziyareti gerçekleştirdi.


Almus Kaymakamlığından yapılan açıklamada, "Sayın Kaymakamımız vedalaşmak isteyen hemşehrilerimizle pazar günü (yarın) saat 13:30 da eski Hükümet Konağı önünde vedalaşacak olup, akabinde ilçemizden ayrılarak Gölbaşı ilçesine hareket edecektir." Dendi.



04/07/2021 tarihinden beri ilçede görevini sürdüren Kaynakam Seyhan yapılan görevlendirmeyi şu ifadeler ile duyurdu: "Değerli Almustular
İçişleri Bakanlığımızın takdirleriyle, deprem bölgesinde görev yapmak üzere Adıyaman Gölbaşı Kaymakamı olarak görevlendirildim. Pazar günü itibarıyla ilçemizden ayrılıyorum.
Tüm dostlarıma haklarını helal etmesini istirham ediyorum. Benim hakkım tüm Almus'a ve Almuslulara helal olsun. 2 yıldır sizlere hizmet etmek onurunu ve mutluluğu yaşadım. Görev sürem zarfında tüm beldelerimizi, köylerimizi karış karış gezerek hizmet etmeye ve hiçbir insanımızı ayırt etmeden sorunlarına derman olmaya çalıştım. Göreve geldiğim ilk günden beri kendimi Almuslu olarak gördüm ve hiç bir zaman yabancılık çekmedim.


Kıymetli hemşehrilerim, artık beni bir Almuslu olarak görün. Sizlerin bir kardeşi olarak, her zaman nereye gidersek gidelim başımın üstünde yeriniz var.
Her zaman siz değerli insanlarımıza kapım açık olacaktır. Ve beni arayıp sormanız gelmeniz beni çok mutlu edecektir.
Bu vesileyle, acil olarak deprem bölgesine intikal edeceğimden dolayı vedalaşamadığım değerli dostlarımdan özür diliyorum. Lütfen haklarını helal etsinler. Bu bir son değil. Yeni bir başlangıç. Sizleri seviyorum.
Güzel Almus'umuzu sizlere, sizleri de Yüce Allah'a emanet ediyorum.
En kısa zamanda tekrar görüşmek ümidiyle. Allahaismarladık.
Tarık Buğra SEYHAN Almus Kaymakamı"