TFF Bölgesel Amatör Ligi 4’üncü gruptaki temsilcimiz Tokat Belediye Plevnespor, 29 Ocak Pazar günü Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda oynayacağı Gümüşhane Türk Telekomspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Takım, aralarına katılan 4 yeni futbolcuyla Uzunburun’daki Spor Tesisleri’nde Teknik Direktör Semih Tokatlı liderliğinde günlük idmanlarını sürdürüyor.

Hafta boyuncu hazırlıklarını sürdürecek olan Tokat Belediye Plevnespor’un As Başkanı İsmet Yiğit, takım hakkında bilgiler verirken Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’nun takımın 3’üncü Lig, ardından 2’inci Ligde olması gerektiği söylemine dikkat çekti.

İSMET YİĞİT:

“STADYUMA GELECEK SEYİRCİMİZE İYİ FUTBOL İZLETECEĞİZ”

Tokat Belediye Plevnespor As Başkanı İsmet Yiğit, “Geçen hafta Salı günü takımımız ikinci yarı hazırlıklarına başladı. Şuanda idmanlarımız devam ediyor, takıma yeni gelen 4 futbolcumuzla ikinci yarı hazırlıkları devam ediyor. Takımda şuanda sakat oyuncumuz yok ve Pazar günü oynayacağımız Gümüşhane Türk Telekomspor takımımız hazır.  Sabırsızlıkla Pazar günkü maça bekliyoruz, iyi futbolla maçı alacağız. Bu maçın bol gollü geçmesini temenni ediyorum. Stadyuma gelecek seyircimize iyi futbol izleteceğiz, şuanda ki tablo bu şekilde.” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ 3’ÜNCÜ ARDINDAN 2’İNCİ LİGİ İSTİYOR”

Yiğit, “Şuan 25 kişilik kadroyla daha güçlendik. Biliyorsunuz saha içindeki gibi yedek kulübesi de çok önemli. Oyuna girecek futbolcular, çıkan oyuncuyu aratmaması gerekiyor. Bundan dolayı yönetim olarak daha iyi takım kurduğumuzu düşünüyoruz. Şunu da belirtmek istiyorum, Sayın Belediye Başkanımız hiçbir şeyden kaçınmıyor. Kendisinden ne talep ettiysek sağ olsun desteklerini esirgemiyor. Yeri geldiğinde bizlere moral ve motivasyon oluyor. Bundan dolayı bizlere olumlu yönde motivasyon oluyor. Sayın Belediye Başkanımız Av. Eyüp Eroğlu, kendisi de 3’üncü lige çıkmayı çok istiyor. Bizlere ‘Tokat Halkı futbolu çok özlemiş, artık profesyonel lige çıkmamız gerekiyor. Hatta ve hatta 3’üncü Ligde de durmayalım, biran önce 2’inci Ligde olmamız gerekiyor.’ şeklinde söylemleri oluyor. Çok şükür ligde iyi gidiyoruz.” şeklinde konuştu.