Dijital mecrada Tokat’ın tabiat güzelliklerini paylaşımlarıyla öne çıkaran Tokat’a Dair sosyal mecrasında bugün Almus ilçemize bağlı Ataköy beldesinin mesire alanı öne çıkarıldı. Yeşillikler ve mavinin buluştuğu mesire alanı görenleri kendine hayran bıraktı.

            Tokat Merkeze 54 km. mesafedeki Ataköy beldesine araçla 1 saatte varılabiliyor. Tokat’a Dair hesabı, beldedeki mesire alanını paylaşırken “Şu güzelliği görüyor musun?” başlığı ve “burası Tokat’ın Almus ilçesine bağlı Ataköy kasabasının mesire alanı. Tam olarak Ataköy’ün içinden geçen yolun sonunda yeri çok kolay fakat burası henüz bölge dışında keşfedilmemiş bir yer. Bu güzellikleri sizlerle paylaşıyorum ama gittiğinizde nasıl bulduysanız öyle bırakacağınızı bildiğim için paylaşıyorum. Ataköyümüz güzeldir, insanları daha güzel” notunu yazdı.

HEMŞEHRİLERİMİZDEN BEĞENİ YORUMLARI

            Söz konusu Ataköy mesire alanı paylaşımına hemşehrilerimiz ve takipçilerin çokça yorumu oldu.

  • Tokat Almus Ataköy (Kızıldere ) mesire alanıdır. Biz buraya Adalı Göl diyoruz. Yöremizin nazar boncuğu da diyebiliriz. Mayıs ayında ayrı güzel, yazda ayrı güzel, kışda apayrı bir güzeldir.
  • Benim vatanımın her köşesi güzel, keşke temiz tuta bilsek...
  • Tokat’ın her yeri güzeldir, havası temiz olur.
  • Çok güzel bir yerdir. Geçen yıl onun karşısında Tepecik mesire yerinde karavanımla kamp yapmıştım 3 gün. Manzarası harika. Bir tarafta da Niksar ovası ayaklar altında.
  • Maşallah bu manzaranın ortasına kamelya yapmak için olsa bile demir, beton kullanmak ne doğal taş ve ağaç varken. Bu zihniyetle bu güzellikleri koruyamayız.