Led ekran teknolojisi, yüksek görüntü performansına sahip olması yönüyle reklamcılık sektöründe oldukça önemli bir konuma sahiptir. Aynı anda yüzlerce ışık kaynağının yan yana gelmesiyle oluşan bu devasal ekranlar, günümüzde de birçok sektörün tanınırlığını artırmasına öncülük etmiştir. Led ekranlar, farklı ebatlarda üretilebilen ürünlerdir. Avm led ekran da alışveriş merkezlerinin dış cephesine entegre olarak ya da alışveriş merkezlerinin girişinde totem led ekran olarak karşımıza çıkmaktadır. Oldukça devasal büyüklüklerde tasarlanan bu led ekranlar, insanların dikkatini çekme konusunda da başarılıdır.

 

Avm Led Ekranın Reklam Sektörüne Faydaları

Alışveriş tutkunlarının vazgeçilmez adreslerinden birisi hiç şüphesiz alışveriş merkezleridir. Pandemi döneminde her ne kadar online alışverişlere ilgi artsa da; normalleşme sürecinde gezip görerek, dokunarak alışveriş yapmak isteyen kişiler alışveriş merkezlerini ziyaret etmeye başladılar. Avm led sistemleri, alışveriş merkezinin ev sahipliği yaptığı markaların ürün ve kampanyalarının da duyurulduğu görüntüleme sistemleridir. İnsanlar, alışveriş merkezine girmeden de bu devasal ekranlar sayesinde hangi markanın hangi ürünlerinde kampanya olup olmadığını öğrenebilmektedir. Markaların reklam videolarının da yer aldığı bu ekranlar, yüksek görüntü kalitesine sahip olmaları yönüyle insanların dikkatini kolaylıkla çekmeyi başarır. Avm led ekran ile ürün ve kampanya duyurularını yapan markalar satışlarını da artırabilirler.
Avm led ekranların büyük olarak tasarlanmasının en temel sebebi daha geniş kitleye hitap etmektir. Aynı anda yüzlerce kişinin görüş alanına girebilen bu led ekranlar, hedef kitle ile aktif bir iletişim kurmak için oldukça idealdir. Alışveriş merkezlerinde bulunan mağazalarda ise led ekranların iç mekan için özel tasarlanan modellerine rastlamak mümkündür. Led ekran teknolojileri iç mekanlarda kullanıldıklarında farklı, dış mekanlarda kullanıldıklarında  farklı özelliklerde üretilirler. İç mekan led ekranlar, dış mekan led ekranlara kıyasla daha küçük boyutlarda üretilir. Mağaza vitrinlerinde ya da mağaza içerisinde ürün ve kampanyalar hakkında bilgi vermek üzere duvara monte bir şekilde iç mekan led ekranlara rastlamak mümkün.

 

Avm Led Ekranların Fiyatları Nedir?

Led ekran siparişi verirken dikkat edilmesi gereken en önemli detaylardan birisi led ekranın ebatı ve led ekranda yer alacak piksellerin mesafesidir. Piksek mesafesi, görüntü kalitesi için çok önemlidir. Pikseller arasındaki mesafe ne kadar az olursa, görüntü kalitesi de o kadar yüksek olur. Avm led ekranlar genellikle büyük boyutlarda üretilen ürünlerdir. Led ekranların fiyatları kullanım alanına göre de değişiklik gösterir. Örneğin; alışveriş merkezlerinin önünde sıklıkla karşımıza çıkan totem led ekranlar da çokça tercih edilir. Totem led ekran satın alacak olanlar, led ekranın üzerine yerleştirileceği “T” şeklindeki totem direğini de satın almak durumundadırlar. Fakat alışveriş merkezlerinin dış cephesine entegre edilen avm led ekranlarda böyle bir durum söz konusu değildir. Fiyat farklılığını bu gibi detaylar da etkileyebilmektedir. Satın alma işleminden önce, led ekran üreticilerine istediğiniz ebat ve piksel aralığındaki avm led ekranların güncel fiyatlarını sorabilirsiniz. Bunun yanı sıra, malzeme kalitesi de led ekran fiyatlarını etkileyen bir detaydır. Güncel led ekran fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için alanında uzman led ekran üreticileri ile iletişime geçip daha fazla bilgi edinebilirsiniz.