İstanbul Avcılar ilçesinin Belediye Başkanı, Tokatlı hemşehrimiz Turan Hançerli, geçen hafta sonu Tokat’taydı ve ilimizdeki engelliler ile kahvaltıda bir araya geldi. Bilindiği üzere Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli de çocukluğunda sağ kolunu elim bir kaza sonucu yitirmiş, engelli hale gelmişti.

İŞİTME ENGELLİ YAZAR’DAN KİTAP HEDİYESİ

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli bir dizi etkinlik için Tokat’a gelmişken, Tokat Milletvekili Kadim Durmaz’la birlikte Pazar günü İstanbul’a dönmeden önce Sakatlar Derneği Başkanı Ali Aras ve üyeleriyle ile Engelsiz Parkta kahvaltı etti. Tokat kirazı ikram edilen buluşmada Başkan Turan Hançerli'ye, ilimizin işitme engelli yazarı Turan Yalçın tarafından yazdığı kitap hediye edildi. “Recep Yazıcıoğlu’nun Liderlik Sırları” kitabını hediye eden yazar Yalçın “bizleri seven ve değer verenleri unutmayız ve onları kitaplarla anarız. Siz de engelliler üzerine kitaplarımızı destekler ve basımına yardımcı olursanız Avcılar ve Tokat’ta Engelliler Günü etkinliklerinde bu kitabı engelliler ve ailelerinin gelişmeleri için hediye ederiz.” dedi.

DERNEĞE TAM DONANIMLI SERVİS SÖZÜ

Sakatlar Derneği Başkanı Ali Aras da Başkan Turan Hançerli’yi Tokat’ta konuk etmekten mutluluklarını dile getirdi. Bu vesile ile Başkan Hançerli’nin Tokat’taki engelli kardeşlerine tam donanımlı engelli aracını hediye etmenin sözünü verdiği duyurdu. Başkan Ali Aras sosyal mecradaki paylaşımında “derneğimizi ziyaret ederek bizleri onurlandıran, ayrıca en kısa zamanda engelli kardeşlerimizin hizmetine sunacağı tam donanımlı servis sözünü de veren Tokat Milletvekilimiz sn. Kadim Durmaz’a, Avcılar Belediye Başkanım, değerli dostum Turan Hançerli’ye, Tokat CHP İl ve İlçe Yönetimine ayrı ayrı teşekkür eder, saygılarımı sunarım.” diye yazdı.