(Haber-Foto: Bekir Binbaş)

 

Genel Başkanlığını Gültekin Uysal’ın yürüttüğü Demokrat Parti (DP), Tokat’a yeni İl Başkanı atadı. DP İl Başkanlığını üstlenen emekli öğretmen Kemal Metin gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

            Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç ile sohbet eden DP İl Başkanı Kemal Metin, Genel Merkez tarafından görevlendirilmesi sonrası yeni Yönetimini oluşturduğunu belirtti ve çalışmalarına dair bilgiler aktardı.

“DEMOKRAT PARTİ ÇAREDİR”

            Demokrat Parti’nin Türkiye için çare olduğunu, milletin umudu olarak görüldüğünü, kimsesizlerin kimsesi, sessiz çoğunluğun sesi olduğunu belirten İl Başkanı Kemal Metin, DP’nin gelecek nesillere devredilecek bir miras olduğunu sözlerine ekledi. “İl ve İlçe teşkilatlarımızla yeni bir çalışma dönemi başlatıyoruz. Herkesi kucaklayacağız. Dargınlıklara yer vermeyeceğiz. Siyasette yapıcı bir üslup kullanacağız. Üye kayıtlarında güncelleme yapacağız. Kadın ve gençlik kollarının çalışmasını aktif hale getireceğiz. Sivil toplum kuruluşları ve basın ile daima diyalog içinde olacağız.” diyen Başkan Metin, bu vesile ile üyelik çağrısında bulundu ve “DP’ye üye ol, geleceği değiştir. Yarınlara umut ol.” ifadesini kullandı.

HALKLA İÇ İÇE OLUNACAK

            Demokrat Parti’nin halkla iç içe olacağına vurgu yapan Başkan Kemal Metin “halkla, toplumla daima iç içe olacağız. Her ne kadar anketlerde DP düşük gösterilse de üye kayıtlarına talepte ve milletin teveccühünde öyle olmadığını her geçen gün DP’ye ilginin arttığını görüyoruz. Sessiz çoğunluk sesini sandığa yansıtarak gösterecektir.” ifadeleriyle açıklamasını tamamladı.

            Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç da İl Başkanı Kemal Metin’e nazik ziyareti için teşekkür ederken, yeni atamanın partisine, şahsına hayırlı uğurlu olmasını diledi.