Haber: Arzu Kaymak

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen iki büyük depremin yankıları sürüyor. Doğal mı? Yoksa yapay mı? Tartışmaları sürerken, her geçen gün farklı iddialar ve ihtimaller öne sürülüyor. Anavatan Partisi Tokat İl Başkanı Ömer Özkan, geçtiğimiz günlerde grup toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli'nin depremle alakalı açıklamasında, “Bunun arkasında büyük sırlar yatıyor.” sözlerini hatırlatarak Türkiye’nin bu konuda aydınlatılması gerektiğini belirtti.

ABD’NİN TÜRKİYE’DE Kİ PETROL KUYULARINDA BİR OYUN MU DÖNÜYOR?”

Devlet sırrı olayların olduğunu MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin deprem olayının karanlığını artık yavaş yavaş gün yüzüne çıkarmaya başladığını söyleyen Başkan Özkan, “Biz her zaman diyoruz, biz milletimiz için çalışan siyasetçileriz. Biz, milletimiz huzura ersin diye mücadele eden siyasetçileriz. Buradan Hürsöz Gazetesi aracılığıyla bütün milletime, bütün Türkiye’mi şunu iletmek istiyorum. Pazarcık'ta Amerika Birleşik Devletleri'nin bir Petrol Kuyusu var, 6 kilometre derinlikte. Pazarcık depreminin derinliği 6 kilometre. Elbistan'da Amerika Birleşik Devletleri'nin Petrol Kuyusu var, onun da derinliği 6 kilometre ve Elbistan’daki derinliği 6 km. Özellikle dikkatinizi net bir şekilde buralara çekmek istiyorum. Cumartesi günü Sivas'ın Gürül İlçesinde bir deprem yaşadık, 4.9. Allah korusun daha da beteri olabilirdi. Ne yazık ki burada da Amerika Birleşik Devletleri'nin Petrol kuyuları var. Amerika Birleşik Devletleri bu Petrolleri çıkartmak için resmi işler yapıyor, ülkemizde gerekli izinleri almış ve şu anda çalışmalarına yer altında devam ediyor. Benim aklımda şu soru işaretleri var. bu Petrol kuyularında bir oyun mu dönüyor?” diye sordu.

“SIRLARLA DOLU OLAYLAR DEDİĞİNİZ NEDİR”

Hatay'da yaklaşık 17 adet Amerika Birleşik Devletleri'nin Petrol Kuyusu olduğunu, o bölgede yaşanan depremlerde, “Bundan dolayı mı oluyor?” diyesoruların akılları meşgul ettiğini ifade eden Başkan Ömer Özkan, “Devlet Bahçeli grup toplantısında buna mı işaret etti. Devlet Bahçeli'den açıklamasını bekliyorum. Bütün Türk devletinin beklediği gibi Sayın Devlet Bahçeli'den bizler de bunun cevabını en kısa zamanda bekliyoruz. Sırlarla dolu olaylar dediğiniz nedir? Acaba bizlerin bir yıldır yapmış olduğumuz açıklamalarda, “Petrol kuyularımıza dikkat edin”. Türkiye ne zaman tarihte petrol çıkarsa bu ülkenin başına bir felaket geliyor. Bu seferki felaket de bu mudur acaba diye kendinizi sormadan alıkoyamıyoruz. Şimdi bizim yaptığımız araştırmalarda Aksaray, Van ve Bingöl deprem kuyularının olduğu yerlere artık kesin ve net bir şekilde Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak güvenlik almamız şarttır” dedi.

“SAYIN DEVLET BAHÇELİ’YE TOKAT'TAN SESLENİYORUM”

Amerika Birleşik Devletleri’nin defalarca kuyu bombalarıyla deprem yaptığını söyleyen Özkan,  “Bir yerlerde faylar kırılıyor veya patlatılıyor. Bakın o gece Elbistan depreminde iki tane büyük yangın çıktı. 2 petrol kuyusu patladı, biz bunları zamanında konuştuğumuz için şu anda rahatça konuşuyoruz. Muhtemelen Sayın Devlet Bahçeli de aynı konuyu konuşuyor. İki bölge, iki büyük yangın biri Pazarcık'ta biri Elbistan'da ve iki tane petrol kuyusu ikisinde de derinlik 6 kilometre ve depremin derinliği de 6 kilometre. Sayın Devlet Bahçeli’ye Tokat'tan sesleniyorum. İnşallah bu sır perdesi ile alakalı bildiklerini bütün milletimizle paylaşır. Bu konuda eğer ki olağan felaket dışında herhangi bir bilgi var ise, bu dünyanın hangi ülkesi olursa olsun bu işin sonu savaşsa savaş olsun, bu işin sonu tutuklamayı ise tutuklama olsun. Yeter ki benim milletimin burnu dahi kanamasın, derdimiz gayemiz budur. Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sayın Devlet Bahçeli sırlar dolusu olayları açıklık getirmesini diliyor, tekrardan ülkemizin başı sağ olsun, yararlı olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” açıklamasında bulundu.