Başkent Ankara'da ikamet eden Tokatlı hemşerilerimiz 18 Mart Cumartesi günü Tokat Evi'nde buluştular. Bürokrat, siyasetçi, iş insanı, stk temsilcisi hemşerilerimizi buluşturan BAŞTEK (Başkent Tokatlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği) bünyesindeki TOKAT EVİ çatısı altında Tokat'a dair sohbet edildi. 

Baştek Yönetim Kurulu Başkanı Vali Amir Çiçek toplantının içeriğinden bilgi paylaştı. Paylaşılan bilgi şöyle oldu:

"Tokat Evinde çok kıymetli güzide hemşehrilerimizle bir araya geldik. Adeta Tokat'ın özeti olan hazirunla tanışma ve sohbet etme imkanı bulduk. Amir Çiçek valimizin moderatörlüğünde, Reşat Doğru Bakanımız, Hulusi Kılıç Büyükelçimiz, ihsan Duman, Kerem Erdem, Metin Memiş, Zeki Topakkaya, Cihan Demirkol Halis Çalışgan, Kürşat Başar, Mustafa Kılınçaslan, Mustafa İpek, Alaaddin Torun, Selim Sarı, Adem Karaca, Ceyhun Beken başkanlarımız, Prof. Dr. İsmet Faruk ÖZGÜNER, Hürdes Ayan hocamız, Mehmet Çağlar ve Salih Melek Genel Müdürlerimiz, Erdinç Afşar Genel Müdür Yardımcımız, Şube Müdürleri Aslan Akalan, Mutlu Seven, Avukat Metin Kazan, Cahit Paç komutanım, Mv Aday Adayı Uğur Hacıosmanoğlu ve Baştek Yönetiminden Erdoğan Karadağ, Mete Tekkökoğlu, Firuze Meral, Mahmut Tosun, Ali Çalışgan, Kadın Kolları Başkanımız Şanser Yücel ve Türk Sanat Mûsikisi Koromuzun Başkanı Bekir Meral’e katılımlarından dolayı teşekkür ederiz  

Toplantımızı engin bilgisi, deneyimi, kendine has renkli ve artı değer katan görüşleriyle yöneten sayın Amir ÇİÇEK valime teşekkür eder en nazik saygılarımı sunarım."