Bölgesel Amatör Ligi 4’üncü grupta 3’üncü Lig mücadelesi veren Tokat Belediye Plevnespor, kadrosunu güçlendirmek için 4 futbolcu ile anlaşma sağladı. Bordo-Beyazlı ekip, santrafor oyuncuları Kaan Akar ve Burak Kaan Sezgin, Kaleci Feyzi Delikanlı ve sağbek oyuncusu Yasin Bakacak’ı renklerine bağladı. Yeni transfer takımla kaynaşarak uyum sağladılar ve teknik patron Semih Tokatlı önderliğinde antrenmanlarını sürdürüyorlar.

İkinci devre Tokat Belediye Plevnespor’a transfer olan Kaan Akar, Yasin Bakacak, Burak Kaan Sezgin ve Feyzi Delikanlı gazetemize açıklamalarda bulundular.

KAAN AKAR:

“BU TAKIMIN ŞAMPİYON OLMAMASI İÇİN HİÇBİR NEDEN YOK”

Hedefi olan bir takıma geldiğini söyleyen 1987 İzmir doğumlu santrafor oyuncusu Kaan Akar, “İyi bir takıma geldim, bunun da farkındayım. Yaklaşık 15 gün önce takıma katıldım, her zaman bahsedildiği aile ortamını gördüm. Şehre geldikten sonra tesisleri ve olanakları ne kadar iyi olduğunu fark ettik. Bu takımın şampiyon olmaması için hiçbir neden yok, buradaki tek hedef şampiyonluk. İnşallah şampiyonluk yolunda ben de elimden gelen katkıyı verip takımın şampiyon olmasında pay sahibi olmak istiyorum.” dedi.

“TARAFTARIN DESTEĞİYLE, BİZİM SAHADAKİ

MÜCADELEMİZLE ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Kaan Akar açıklamasının devamında şunları söyledi: “Geçen sene bu takımı duymuştum ve takip ediyordum. Geçen sene şampiyon olarak bir üst lige çıktı. Bu sene de hedeflerinin ne kadar yukarda olduğunu gösterdi. İnşallah bu sene 3’üncü lige çıkıp bundan sonra çıkabildiği üst liglere çıkmasını izleyeceğiz. İlk yarı takip ettiğim kadarıyla stadyumun atmosferi çok iyi gördüm. İnşallah ikinci yarıda bizlere desteklerini versinler, bu takım gerçekten 3’üncü ligin üstünde bir takım. Taraftarın desteğiyle, bizim sahadaki mücadelemizle şampiyon olacağız inşallah.”

YASİN BAKACAK:

“HER HAFTA FİNAL MAÇINA ÇIKIYORMUŞUZ GİBİ

MÜCADELEMİZİ VERECEĞİZ”

Yozgatspor 1959 F.K’dan geldiğini belirten sağbek oyuncusu Yasin Bakacak, “Transferimin ilk başladığından itibaren burada çok iyi diyaloglar kuruldu. Burada tam bir aile ortamı var, başarıya ulaşmak için her şartlar uygun. Takıma geldiğimden beri sağ olsunlar arkadaşlarımız abilerimiz çok iyi karşıladılar ve ilgileniyorlar. Sözlerimin başında da söyledim iyi bir aile ortamı oluşturulmuş, bundan dolayı fazlasıyla adapte oldum. Takımda böylesine iyi ortam oluşmuşken taraftarlarımız bizlerden desteklerini esirgemesinler. Biz sahada elimizden gelenin fazlasını yapacağız, mücadelemizi vereceğiz. Hocalarımız bizleri önümüzdeki maçlara çok iyi hazırlıyorlar ve çalıştırıyorlar. Bizler de her hafta final maçına çıkıyormuşuz gibi mücadelemizi vereceğiz. Şehir ve taraftarlarımız bu maçlarda bizleri yalnız bırakmasınlar ve desteklerini esirgemesinler. İnşallah sezon sonu şampiyonlukla bitireceğiz.” şeklinde konuştu.

BURAK KAAN SEZGİN:

“BU YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK”

Hedefi olan takıma geldiğini ifade eden Santrafor oyuncusu Burak Kaan Sezgin, “Bu takıma geldiğim için çok heyecanlıyım, hedefi olan takıma geldim ve benim de hedeflerim var. İnşallah yolun sonunda güzel şampiyonluk olacak, ben inanıyorum. Takım arkadaşlarım, hocalarım olsun ve yönetim olsun bunu çok hak ediyor, Tokat halkı da öyle. Burada herkes şampiyon olacağına inanmış ve bundan dolayı ben de çok heyecanlanıyorum. Evimizde oynayacağımız maçı iple çekiyorum. İlk yarıdaki performansıyla kendisinden çok da söz ettirdi ve bu camiada olmaktan gurur duyuyorum. Kötü oyun olabilir ama asla kötü mücadele olamaz, ben çok hırslı bir oyuncuyum. Sahada mücadelemi vereceğim ondan yana kimsenin şüphesi olmasın. Bundan dolayı her zaman ve her yerde yanımızda olsun taraftarlarımız ve yalnız bırakmasınlar. Bu yolun sonu şampiyonluk olacak inşallah.” açıklamasında bulundu.

FEYZİ DELİKANLI:

“TOKAT BELEDİYE PLEVNESPOR’U

HAK ETTİĞİ YERE HEP BİRLİKTE ÇIKARACAĞIZ”

İyi ve güzel bir takıma geldiğini ifade eden kaleci Feyzi Delikanlı ise, “ilk geldiğimde bizi böyle karşılayacaklarını düşünmemiştim. Sağ olsunlar bizleri iyi karşılayarak bu takımın bir parçası olduğumuzu hissettirdiler. Hocalarımızla birlikte güzel bir aile ortamı var. Adana’dan buraya hazır bir şekilde geldim, önümde iyi bir kaleci var, Uğur ve Özcan. Bundan dolayı aramızda tatlı bir rekabet var. Bundan dolayı çok çalışıyoruz ve iyi olan kaleye geçecektir. Pazar günü de ilk maçımıza çıkacağız ve bundan dolayı taraftarımızı şimdiden bu maça davet ediyorum. Ben daha önce bir şampiyonluk yaşadım, taraftarlarımızın desteği ile yeniden şampiyonluk yaşamak istiyorum. Tokat Belediye Plevnespor’u hak ettiği yere hep birlikte çıkaracağız.” diye konuştu.