Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4’üncü gruptaki temsilcilerimiz Tokat Belediye Plevnespor 17. Hafta maçında Ordu Ünye deplasmanında Ünye 1957 Spor ile karşı karşıya geldi. Lig liderliğini devam etmek üzere sahaya çıkan Plevnespor, 0-3 gibi farklı bir skora imza atarak Tokat’a dönüyor.

            Ünye İlçe Stadı’nda saat 13.00’da hakem Murat Düdük’ün üflediği düdükle başlayan maçta Tokat Belediye Plevnespor ilk yarı 37. dakikada Ahmet Uzun’un attığı golle 0-1 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla bitti. İkinci yarı75. Dakikada Arda Karademir’in attığı golle 0-2, 83. dakikada Muhammed Emir Özbilen’in penaltı golüyle 0-3’e gelen maçın 90 dakikası bu sonuçla tamamlandı.

            Tokat Belediye Plevnespor, Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta 17. Hafta maçında Ünye 1957 Spor’u deplasmanda 0-3 yenerek puan hanesine 3 puan daha yazdırdı ve 42 puanla liderliğini devam ettirdi.

NİKSAR BLD. SPOR EVİNDE YENİLDİ

            Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’taki bir diğer temsilcimiz Niksar Belediyespor, 17. Haftada kendi sahası ve seyircisi önünde Ordu Ulubey takımını konuk etti. 90 dakikanın sonunda Niksar ekibi sahadan 0-1 yenik ayrılınca liderlik yolunda önemli bir kayıp yaşadı ve 37 puanda kaldı. Lider Bld. Plevnespor ile arasındaki puan farkı 5 puan oldu.