13 Temmuz tarihinde Türkiye saati ile 21:37’de 21 derece Oğlak burcunda bir süper dolunay meydana gelecek. Bu süper dolunay ile ilgili astrologlar şunları söylüyor;

Ayın dünyaya en yakın olduğu zamanlarda gerçekleşen dolunaylara süper dolunay denir ve etkileri daha belirgin şekilde hissedilir. Bir çoğumuzun hayatına bomba gibi düşecek olan bu dolunay bazılarımız için biraz yaralayıcı olacaktır. Alacağımız haberler ile tüm ihanetler, aldatılmalar, aldanmalar ve arkamızdan dönen olaylarla yüzleşecek belki de büyük hayal kırıklıkları yaşayabileceğiz. Ancak şunu unutmamak gerekiyor ki, bu bizler için ne kadar yaralayıcı olursa olsun, özünde bazı şeyleri netleştirecek ve bitmesi gereken konuları da bitirecek. Araf’ta olan her tür ilişki artık iyi veya kötü netleşecek. Bu dolunay özellikle ilişkiler, aile, iş ve kariyer konularında netleşmeleri gündeme taşıyacaktır. Artık acaba kelimesini hayatımızdan çıkararak siyah veya beyaz her ne ise bunu artık biliyor olmak en kıymetlisi belki de. Kolektif alanda liderlerin, yöneticilerin kapalı kapılar ardında gerçekleştirdikleri anlaşmalar gündeme gelebilir. Sağlık konularında da birçok haber çıkacak ve özellikle aşıya dair bazı gizli belgeler de gündem oluşturabilir. Hastane, yaşlı bakım evi ve hapishanelere dair haberlere de tanıklık edeceğiz.

13 Temmuz Oğlak dolunayında anın yükseleni Kova ve bu gösterge bizlere özgürlük, yenilik, öngörülmez ani gelişmelerin ve hatta isyanların bizi beklediğini gösteriyor. Ay ile Plüton’un kavuşum enerjisinde çalışması son derece Plütonik bir dolunay olacağını gösteriyor. Bir çoğumuzun hayatında bitişler ve hatta dönüşümlere ev sahipliği yapacak bu dolunay. Özellikle Ay Merkür karşıtlığı da bizlere bazı duyumlar ve net konuşmaların bu dönüşümlere sebep olacağını adeta teyit ediyor. Kısacası alacağımız haberler her ne kadar bizi biraz yaralasa da sistem10 ve hatta Plüton ya bitir ya dönüştür diyor bizlere. Bireysel hayatlarımızda ise adeta yol ayrımları yaşanacak ve bazı muğlaklıklar ortadan kalkacak. Bizden gizlenen her konunun açığa çıkarak netlik kazanacağı ve bu şekilde yolumuza devam edeceğimiz bir zaman dilimi olacaktır. Bu dolunay bireysel anlamda bizlere karar aldıracak ve bazılarımız için birtakım anlaşmalar yapmaya vesile olacaktır. Ev ve aile konularının yanı sıra gündelik hayatımızı düzenleme adına kararlar vermemize de sebep olacaktır. Bazı okurlarım için belki de ev değişimi ve buna bağlı masraflar ve bu masrafları yönetmek sıkıntı yaratsa da sonuçta kalıcı atılımlar yapacağınızı söyleyebilirim. Yarım kalan eğitimleri tamamlama noktasında bazı kararlar vereceğimiz süreçteyiz. Sağlık açısından ise kemikler, dişler, cilt problemleri ve omurgaya dair sorunlara dikkat etmekte fayda var.